.

Transport Gratuit!!Rece geometrică pătrat pernă/almofadas cazul adulților tineri copil băiat,moda abstract față de pernă acasă decore

Transport Gratuit!!Rece geometrică pătrat pernă/almofadas cazul adulților tineri copil băiat,moda abstract

RON 26.50

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Pune personalului după detergentul este complet dizolvat. Spălarea putea face, de asemenea, setul mai moale și de culoare fixate.
Această Listă este, fără / de umplere. Pentru a scapa de amidon, suface vopsire sau abundente puf, setul este recomandata spalarea inainte de utilizare. Se toarnă detergent neutru in masina de spalat, temperatura apei trebuie să fie nu mai mare de 30 de grade Celsius.Feedback-ul este extrem de important sa și a Familiei ca Ne construim Ali Express de afaceri. Culorile reale pot diferi de cele afișate din cauza naturii de a fotografia și de a monitoriza setările de culoare. Nu folositi inalbitor. Multe probleme sunt rezolvate cu ușurință de către contactarea vânzătorului înainte de a contacta Ali Express. Se spală în apă rece la ciclu blând sau de mână.
Notificare
1. este prioritatea noastră! Îți promitem că te poate face fericit dacă ne dați o șansă.
Termenii de Vânzare și de Feedback-ul
1. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare. Temperatură înaltă,detergent alcalin și cu deficit de dizolvare poate duce la estomparea culorii. Uscat plat sau atârnă să se usuce. Acest lucru de patru conține unul , unul și două fețe de pernă.vă rugăm să asigurați-obiect ca standard.

piața 01

piața 02

piața 03

piața 04

piața 05

piața 06

dreptunghi 01
Memento Prietenos
1. Noi nu marca marfa valori sub valoarea sau marca articole ca "" - NE și Internaționale, reglementările guvernamentale interzic astfel de comportament.
Fierbinte de vânzare
acest element este de pernă,care nu sunt incluse pernă. Culoarea este posibil să fie deviat ca luminile și displayers varia, cu toate acestea, în natură prevalează. Care nu trebuie să fie prea lung. Această pernă se acoperă dimensiunea este de aproximativ 42-45cm,Pentru că manualul de cusut motiv poate avea erori de 2 până la 3 cm
(Aproximativ 0,8 la~1.

Caracteristicile mărfii

Dimensiune:
45x45cm, 30x50cm
Utilizarea:
Scaun,Scaun,Auto,Decorative
Technics:
Țesute
Stil:
Jacquard
Model:
Tipărite
Model Tip:
Geometrice
Forma:
Pătrat
Numărul De Model:
SGW180324
Material:
Alte
Forma:
Pătrat