.

Handheld Covor De Masă Miez Sweeper Plastic Dual Perie Aspirator Colector Cu Role Casa De Curățare Instrumente Culori Aleatorii

Handheld Covor De Masă Miez Sweeper Plastic Dual Perie Aspirator Colector Cu Role Casa De Curățare Instrumente

RON 5.28

Cantitatea de bunuri
Disponibil


Termenii De Livrare
Serviciul Standard este China post airmail sau Hong Kong post airmail.
Licita Cu Incredere!
'. Vă rugăm să ne trimiteți un e-mail ÎNAINTE de a dvs.
În regim de urgență Serviciul este China post EMS.5 cm
Culoarea va fi trimis prin random
Mătură firimiturile și praful etc de pe orice suprafata
Dublu periat sweeper, pentru curățarea masă ușor și rapid
Perie pe suprafata mesei sau covor și firimiturile și murdăria vor fi colectate în containere
După ce ați terminat, pur și simplu apăsați butonul pentru a deschide recipientul și se golește conținutul în coșul de gunoi
Pachetul inclus :
1 x perie covor
Metoda De Plata
Vom accepta doar Escrow,card de Credit,Western Union. Noi oferim nativ vorbitoare de servicii pentru clienți în limba engleză, franceză și Chineză. Satisfactia dumneavoastra este important pentru noi și apreciem afacerea ta. Depozitul nostru este situat în Yiwu, cea mai mică piață de mărfuri în China.
Noi nu permit rambursări sau schimburi din cauza de modificare a mintii. Noi oferim clienților noștri economii uimitoare în comparație cu prețurile oferite de comercianții cu amănuntul tradiționale similare sau produse identice. L's poate fi urmărită de către țara dumneavoastră post office-ul Sau(China EMS-ul). În timp ce fiecare pas a fost luată pentru a se asigura că plecăm articolul corect, nu va fi o ocazie atunci când primiți elemente care sunt diferite de descriere.
Am expediat de luni până sâmbătă, cu excepția sărbătorilor legale. Vă rugăm să rețineți că acest serviciu NU poate fi urmărită.
Servicii Standard durează aproximativ 18-25 zile lucrătoare.
Vă rugăm să acorde termen de 7 zile de la comanda. Ne-am întors angajamentul nostru cu servicii superbe, 100% banii înapoi și o garanție de satisfacție.
În cazul în care ați primit un element greșit, Elementele trebuie să fie returnate în ambalajul original, nefolosite condiții și trebuie să fie, de asemenea, în cutia originală și de ambalare.

Caracteristicile mărfii

Caracteristică:
Aprovizionat,Eco-Friendly
Numărul De Model:
HG0771
Utilizare:
Podea
Nume De Brand:
DesertCreations
Stil:
Mână
Material:
Plastic
Tip:
N/A