.

Caz de telefon DIY Caz MOALE TPU Pictura Colorat de Flori de Trandafir Pisica Drăguț Turnuri de Telefon Caz Pentru micromax a79 de Moda Fierbinte Acoperi

Caz de telefon DIY Caz MOALE TPU Pictura Colorat de Flori de Trandafir Pisica Drăguț Turnuri de Telefon Caz

RON 4.96

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Cu toate acestea, trebuie să fie informat de orice defect de bunuri de la primirea articolului.
Dacă rapid, va sosi în termen de 15 zile .
Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de plată este corectă. Dacă aveți orice problemă ,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Fiecare element este ambalat carfully pentru a asigura transportul în condiții de siguranță pentru tine. Dacă după 65 de zile încă nu primi bunuri,
vă rugăm să contactați-ne pentru a solove ea . Noi oferim clienților noștri cu o experiență mare client în timp ce oferă toate produse la cele mai mici preturi on-line. Tarifele variază în funcție de țară și de ceea ce a fost ordonat, astfel încât nu suntem în măsură să furnizeze un cost estimat . Dacă credeți că timpul este prea lung, puteți alege alt curier, dar trebuie să suporte costurile aferente .
Produsele defecte vor fi oferite de schimb valutar sau de credit magazin. Dacă lent, va sosi în termen de două luni , Acest lucru va depinde de poștă și taxe vamale Eficiență în altă țară.
Deși, am pachet element foarte atent cu de înaltă calitate, materiale de ambalare, acolo este imprevizibil daune din cauza de livrare de la transportator.
Politica De Returnare
Cu adevărat produse Defecte vor fi înlocuite sau banii inapoi in 30 de zile, perioade de revenire . Orice produs non-primite cauzate de adresă invalidă, nu ne sunt pline de restituire sau de înlocuire politică . Produsul este liber de transport maritim de "China Post Obișnuit Pachet Mic Plus" , nu poate fi urmăriți
după ce coletul a plecat din China.
Notificare
Ați putea fi supuse drepturilor de import, impozitele și/sau taxele vamale, care pot fi impuse de guvernul local atunci când primiți pachetul.
E-mail-ne, vă rog, dacă nu primesc un produs după 60 de zile, cât mai curând posibil.Tu ar trebui să primească element în 20-60 zile . Deci, dacă vrei să faci exprima de transport maritim, vă rugăm să ne dea numele elementului și cantitatea pe care doriți, și vom calcula prețul total, inclusiv de transport maritim .

Caracteristicile mărfii

design:
Model
Nume De Brand:
WEVEYE
Tip:
Pe jumătate înfășurat Caz
Pachetul De Vânzare Cu Amănuntul:
No
Funcția:
Murdăria rezistentă la
Compatibil Marca:
Micromax
Produs:
model caz telefon
Tip:
culoare desen de telefon mobil caz
culoare:
colorate
Greutate:
0.04 g
timpul de livrare:
3-5 zile
Dimensiune dupa Ambalaj:
8*6*8 cm
Costul De Transport Maritim:
De către vânzător
Textura:
Greu PC-ul
Numărul De Model:
Pentru Micromax A79