.

motociclist patch-uri

motociclist patch-uri

RON 6.00

Cantitatea de bunuri
Disponibil


DECLARAȚIE DE MISIUNE
Pentru mulți ani, am fost dedicat de producție și livrarea directă de AEGIS MESERII calitate emblema și broderie produse, la prețuri competitive și cu prietenos și receptiv servicii pentru clienți.
(4)vă rugăm să așteptați pentru aproximativ 5 minute.
Dumneavoastră favorabil comentariu este motivația noastră de a îmbunătăți serviciul. va vom trimite bunurile în termen de 10 zile. Acesta poate fi un eveniment, sau o identitate, dar ideea trebuie să fie transformată într-un mesaj pentru publicul dvs. vă rugăm să nu ezitați să ne de contract. vă rugăm să ne trimiteți o imagine clară,în cantități și dimensiuni. vom confirma cu tine în mod clar înainte de a produce. Într-un fel de fotografiere, nu PS.
Bine ati venit la AEGIS meserii magazin
Pentru client :
prețul pe acest link este doar pentru referință.
Nu e nici o cantitate limtted. vă rugăm să plătească pentru transport de marfă de express. și spune-ne dacă doriți overlock sau fierbinte taie de frontieră și de fier sau coase pe.dacă vă simțiți transport maritim este prea mare, vă rugăm să nu ezitați să ne spuneți. și vom aranja să se producă după ce ați confirmat eșantion., AEGIS MESERII pot ajuta să atinge acest obiectiv. În mod normal, prețul va fi mai ieftin.
Dacă aveți o imagine sau un desen de desen, vă rugăm să trimite-l la noi. În mod normal,va vom trimite imaginea de probă pentru a confirma în termen de 3 zile.
Q4 : cum de a ajusta prețul?
A4.1 : dacă plătiți prin app mobil, vă rugăm să urmați acești pași :
(1)înainte de a plăti, vă rugăm să discutați preț cu noi.taxa de transport se pare scump. deci, vă rog, ajutați de întârziere de la data primirii.
PROCESAREA COMENZII :
(1) On-line spune-ne toate informațiile de care aveți nevoie, ca mărime,cantitate,culoare,desen,laterale spate si alte requirment.
(4)log out aplicația și așteptați aproximativ 5 minute. Vă rugăm să ajute pentru a confirma w găină ați primit. vă rugăm să nu-l plătească înainte de a ne de contract.

Caracteristicile mărfii

Tip De Produs:
Patch-uri
Caracteristică:
3D
Dimensiune:
as your drawing
Stil:
Fier-Pe
Numărul De Model:
AGS0489
Technics:
Brodate
Nume De Brand:
koraba
Forma:
poate personalizat ca dumneavoastră necesită
Înapoi:
Adeziv topit la cald/coase-pe/hook&loop