.

Stoc tipărite clar autocolant, etichete autocolante, autocolant Normal,Îmbrăcăminte etichetă Rotundă de hârtie autocolant transport Gratuit 3360pcs 2,5 CM

Stoc tipărite clar autocolant, etichete autocolante, autocolant Normal,Îmbrăcăminte etichetă Rotundă de hârtie

RON 47.98

Cantitatea de bunuri
Disponibil

DHL, de obicei, durează 5-7 zile lucratoare,depinde de țară livra. Toate produsele din magazin nu sunt bijuterii fine ca pur argint sau de aur, Dacă doriți o calitate foarte bună bijuterii, vă rugăm să cumpere cu alte magazine de bijuterii fine. Prin intermediul Poștei, în General, 7-20 zile lucrătoare din întreaga lume, timpul de Livrare depinde de destinație și de alți factori, aceasta poate duce până la 20 de zile lucrătoare!
Pentru țările din Asia : în jur de 5 - 10 zile
Europene & NE Țări : în jur de 7-15buc zile
În alte țări : în jur de 7 - 30 de zile; Datorită Statutului de Stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a livra elementul din primul nostru disponibile Noi nu suntem responsabili pentru eventualele accidente, întârziere sau alte issudes care sunt în responsabilitatea serviciului de transport maritim. Cumpărătorul este responsabil pentru toate costurile de transport suportate. Alte țări sau zone îndepărtate poate dura mai mult. Pentru livrarea în alte țări, vă rugăm să ne contactați pentru a verifica. Orice taxe sau comisioane de import sunt cumpărătorului responsility . cum pentru a verifica numărul de urmărire de pe aliexpress?
După ce ne-am trimite comanda, va vom actualiza numărul de urmărire pe aliepxress în aceeași zi, Pentru DHL, vom folosi HK DHL agent, astfel încât acesta va avea un nou număr de urmărire într-o zi după ce am trimis comanda,va vom actualiza noul număr de urmărire de pe aliexpress,, vă rog să observați mesajul lăsăm pe platforma. Dacă scopul tău este de peste $15,ne-am permite amestecat elemente en-gros, Și vă Rugăm să lăsați ce culori și pc-uri vrei la fiecare element e caseta de comentarii.
Feedback-ul, Dacă sunteți mulțumit cu produsul primit, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv! Dacă nu sunteți mulțumit pentru orice motiv, vă rugăm să nu fi grăbit să plece negativ/neutru feedback-ul, facem tot posibilul pentru a se asigura că FIECARE CLIENT 100% MULȚUMIT și de a rezolva orice problemă pentru tine și întotdeauna lăsați feedback-ul pozitiv pentru toți clienții noștri
Garantie oferim Garantie 1 luna, dacă elementul este defect, vă rugăm să ne anunțați în termen de 3 zile de la livrare Toate produsele trebuie să fie returnate în starea lor originală, în scopul de a de calitate pentru o restituire sau de schimb de bunuri.

Caracteristicile mărfii

Material:
Plastic
Dimensiune:
2.5*2.5cm/1pc
Varsta:
>8 ani
Forma:
Runda
Numărul De Model:
Normal
Locul de Origine:
Zhejiang, China (Continentală)
Pachet:
80sheets/poli sac
Detașabil:
Da
Dimensiune:
2.5*2.5 cm/1 buc
culoare:
Clar
is_customized:
yes
Caracteristică:
gol autocolant