.

transport gratuit unisex de piele profesionist de închiriere de pantofi de bowling

transport gratuit unisex de piele profesionist de închiriere de pantofi de bowling

RON 173.14

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Putem oferi scrisoare de invitație, pentru a vă ajuta să obțineți viză, dacă sunt dispuși să viziteze China. Serviciile noastre întrebările Dumneavoastră va fi răspuns în termen de 24 de ore. Imprimați-l pentru a comanda produse personalizate. F sau cererea de livrare, vom accepta, de asemenea,. Pentru măsurare de mare, produse, livrare ar putea fi executate de camion sau mare. Bună calitate, preț rezonabil și cele mai bune servicii.transport gratuit unisex de piele profesionist de închiriere de pantofi de bowling
Caracteristici : material : piele de calitate superioara captuseala : mesh + piele alunece talpa : din microfibră și cauciuc există tipuri diferite de pantofi de bowling pentru alegerea e profesionale de bowling, încălțăminte pentru bowling player dimensiune este potrivit pentru adulți. Putem satisface nevoile clienților în mod eficient.
Golf, seria : club de golf, mingi de golf, pantofi , mănuși de golf , mat , golf tees, scor creion și G olf seturi cadou. Toate produsele vor fi ambalate în standard de export cutii de carton .
Bowling seria : originale si OEM minge de bowling , popice ,pantofi ,masini piese de schimb , bowling sport șosete și alte b owling suvenir produse. Personaliza produsele, OEM/ODM sunt binevenite.

Caracteristicile mărfii

Dimensiunea Pantof:
4, 4.5, 5, 5.5, 6, 6.5, 7, 7.5, 8, 8.5, 9, 9.5, 10, 10.5, 11, 11.5, 12
Numele Departamentului:
Copii
Pantof Sport Tip:
Pantofi De Bowling
Gen:
Baieti
Material De Talpa:
Cauciuc
Sezon:
Toate Anotimpurile
Material De Sus:
Vaca Split