.

Weimostar Ciclism Chiloti Femei iute Uscat Biciclete Căptușit de sex Feminin Lenjerie de corp Pantaloni Antișoc Ropa Ciclismo îmbrăcăminte

Weimostar Ciclism Chiloti Femei iute Uscat Biciclete Căptușit de sex Feminin Lenjerie de corp Pantaloni Antișoc

RON 17.98

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Vom trimite articole în termen de Șapte zile după ce plata dvs. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.
Descriere :
Caracteristici : Exterior Femei pantaloni Scurți de Ciclism vă permite să atingeți în rece ciclism confort Sublimat grafica sunt incredibil de curajos, dar nu inhibă lejeritate Chiar ești transpirat, Ciclism pantaloni Scurți nu va adera la schi Respirabil indicele de 100% , de inalta elasticitate, cu uscare rapida
Specificatii : Brand : Material : 80% Poliester,20 % Lycra Culoare : așa Cum se arată Marime : S,M, L, XL, XXL (opțional)
Pachetul Include :
1 buc X lenjerie pantaloni
Detaliu Imagine :
WEIMOSTAR Ciclism Lenjerie Femei Bicicleta Ciclismo Biciclete Căptușit pantaloni Scurți Boxeri Marimea S-XXL 5-Stiluri
Livrare :
Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport.
Dacă există o nevoie de a aduce cumpărătorii, vă rugăm să solicitați un înlocuitor în termen de 15 zile, va vom oferi un înlocuitor în termen de o lună. Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costurile de părți să fie înlocuit.Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

Caracteristicile mărfii

Dimensiune:
S, M, L, XL, XXL
Tip De Element:
Pantaloni scurți
Tip Sport:
Ciclism
Tesatura Tip:
Jersey
Material:
Lycra,Poliester
Caracteristică:
Anti-sudoare,iute Uscat
Numărul De Model:
CD2210
Gen:
Bărbați
Nume De Brand:
weimostar
Se potrivesc:
Se potrivește mai mici decât de obicei. Vă rugăm să verificați acest magazin este de dimensionare info