.

Rare! 8mm Gri Argintiu MARE COAJĂ COAJĂ COLIER de PERLE de 18 AAA^^^@^Nobil stil Natural Bine bijuteriile TRANSPORT GRATUIT

Rare! 8mm Gri Argintiu MARE COAJĂ COAJĂ COLIER de PERLE de 18 AAA^^^@^Nobil stil Natural Bine bijuteriile TRANSPORT

RON 25.96

Cantitatea de bunuri
Disponibil


Vă mulțumesc foarte mult din nou. 95% de apă proaspătă perle sunt cultivate în China. De asemenea, înnodare previne perle de frecare unul împotriva altuia și provoacă daune. Pentru colete, mereu avem nevoie de 15-20 de minute pentru a împacheta dacă suntem suficient de profesionist, pentru că ar trebui să confirmați adresa dvs.
Nu curăța perle cu soluții care conțin amoniac sau detergenti. Puteți să așteptați pentru alte licitatii la capăt și să ne plătească pentru tot dintr-o dată.
Nu utilizați produse de curățare abrazive sau freca perle cu pânză abrazivă.
Elementul este transport gratuit prin poșta aeriană de la China Post Office.
Dacă sunteți mulțumit cu bunuri și servicii, vă rugăm să da-mi cinci stele pentru a mă încuraja să facă mai bine și mai bine.
Perlele va rămâne curat daca le-ai pus dupa ce ai aplicat machiajul și parfumul. În cazul în care elementul nu este corectă sau nu-ți place, pentru orice motiv, contactați-ne imediat pentru a reveni instrucțiuni și ne va face dreptate pentru tine. Apă dulce pearl și-a creat o nouă modă în perle lume ca o alternativă la prețuri accesibile pentru costisitoare perle de apă sărată, cum ar fi Akoya, South Sea Pearl și Pearl.
Mai mici de Transport maritim și de Manipulare a Ratelor
Putem face schimb de elemente returnate pentru tine, dacă există o problemă cu un produs. Toate e Bay elementele enumerate sunt situate în atelierul nostru din China.
Fiecare bucată de Bijuterii Perla este atent proiectat de designerii noștri talentați și de mână-înnodate în atelierul nostru propriu. Înnodarea firului între fiecare perla va preveni toate perlele de la care se încadrează pe fir în cazul în pauze strand. vom lucra cu tine pentru a se asigura că orice problemă este rezolvată. Un pic de îngrijire poate merge un drum lung spre a asigura perle rămâne în condiții de siguranță și luminoase pentru anii care vor veni! Noastre de coliere de perle sunt innodate. Deși ocupat toată ziua împreună, ne simțim fericiți pentru a face conținutul pentru serviciul nostru responsabil.

Caracteristicile mărfii

Tip De Element:
Pandantive
Fine sau de Moda:
Moda
Stil:
Clasic
Pandantive De Tip:
Solitaire
Formamodel:
Runda
Material:
pearl
Pearl Tip:
Perle De Apă Dulce
Gen:
Femei
Metale De Tip:
Argint
Numărul De Model:
AAA