.

SINGCALL Wireless Banca KTV Hotelul Sistem de apelare pentru apelare Chelner pentru a Alege de Vase,5 Ceasuri cu 1 Buton

SINGCALL Wireless Banca KTV Hotelul Sistem de apelare pentru apelare Chelner pentru a Alege de Vase,5 Ceasuri

RON 681.98

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Asortate cu software-ul ( suplimentare percepute dacă ai nevoie ) , utilizatorii pot defini arată informare și publicitate informații.
Acest produs este o nouă generație de Chinezi mesaj receptor mobil, poate fi utilizat cu toate SINGCALL butoane, poate primi apel informații în mod independent, sprijinirea definite de utilizator mesaj, puteți înregistra și de a descărca datele prin portul serial, inclusiv Chineză, engleză și cifre. Noul APE6800 este rezistent la apa. Cel nou are thress cheile inclusiv două tangibil chei.
Acesta este Noul model de APE6800.
Este un transmițător poate fi utilizat cu 5 receptoare. (Această funcție are nevoie de software-ul, și dacă vrei să-software-ul, acesta va fi taxat suplimentar)
6. Baterie reîncărcabilă design, evitând probleme de schimbare baterii frecvent, timp de stand-by de timp (aproximativ 10 zile). Cel nou are o noua functie : alias display. Bine ati venit pentru a alege muiti-pager și de ceas mobil pager. Descărcarea de înregistrare prin port serial, realizarea de înregistrare simplă.
Există cinci butoane
Super-subțire corp, simplu și la modă
Gel de siliciu buton, a simțit confortabil
Banca exclusive, Meticulos serviciu
Cinci butoane pager, definite de utilizator de asteptare conținut
Stabil de înregistrare, garanție de calitate
Acesta poate fi utilizat în fabrică, banca, birouri, supermarket și alte servicii locul.
SINGCALL produsele au certificare CE, certificare FCC (Comisia Federală de Comunicații), Ro HS (Restricționarea Substanțelor Periculoase). Textul a tipuri de culori pentru a alege. Q : Ce zici dacă eu nu știu prea multe despre acest produs, și nu a putut să-l instalați?
A : Acest element are funcția completă, dar ușor de operat, singurul lucru ce trebuie să faceți este să setați acest element la fel de instrucțiunile trimis la tine, și dacă te simți confuz, ai putea lăsa un mesaj pentru noi, și suntem dispuși să vă ajuta să rezolve orice fel de întrebări. Cu funcția de criptare, evitând informații pierdut din greșeală funcționare.

Caracteristicile mărfii

Numărul De Model:
APE6800-APE350
Nume De Brand:
SINGCALL