.

Cross Stitch Kituri de Broderie de Cusut DIY DMC14CT Vânt Frumusete Luna Neimprimate Numărat Eco-Cusatura Broderie Artizanat lucrate Manual

Cross Stitch Kituri de Broderie de Cusut DIY DMC14CT Vânt Frumusete Luna Neimprimate Numărat Eco-Cusatura Broderie

RON 101.34

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Culoarea trebuie să privim pentru produsul primiți, vă Rugăm să nu se deschide disputa, deoarece de mărimea și culoarea nepotrivire. Nu există excepții! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate. Dacă nu puteți urmări coletul sau confuz, vă rugăm să ne mesaj, vă vom răspunde în termen de 24 de ore.
- Notă :
1. Multumesc foarte mult. nu include cadru. Vindem diamante pictura, cruciulițe, panglica broderie perne sunt produse semi-finite. De ceva timp nu putem controla timpul de transport, deoarece de vacanță ,vreme rea(cum ar fi furtună de zăpadă de zile )și țara de vămuire viteza lentă ,dar vom încerca să aleagă cele mai bune de transport a fost pentru țara dumneavoastră. Vă mulțumesc foarte mult! Sperăm că vă voi da 5 stele și o bună evaluare.
BINE ATI VENIT LA MAGAZINUL NOSTRU! Cross Stitch Kituri de Broderie de Cusut DIY DMC14 CT Vânt Frumusete Luna Neimprimate Numărat Eco-Cusatura Broderie Artizanat lucrate Manual
Dragă, să acorde o atenție! 1. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 15 zile. Dacă sunteți mulțumit cu yourgoods, vă rugăm să ne dea feedback-ul pozitiv.Brazilia și Argentina vămuire sunt foarte încet.Scopul nostru este satisfactia clientului! Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.
Vom trimis elementele în termen de 2-5 zile (zile de lucru, Nu sezoanelor de vacanță), după ce plata a fost confirmată de către platformă.mare ,mare reducere. (14 CT) vă rugăm să folosiți 2 fire fire, 1 fire fire pentru ochi dos.Cumpărătorii din Rusia, Ucraina și Belarus nevoie de NUMELE COMPLET.

Caracteristicile mărfii

Cruce Cusatura Tesatura numărul CT:
14CT neimprimate
Model Tip:
Portret
Stil:
Europa
Nume De Brand:
Aur Panno
Material:
100% Bumbac
Tip:
Pachet
Utilizarea:
Picturi
Cadru:
No
Panza Metoda De Ambalare:
Pliat
Ambalajul Extern:
PP sac
Tesatura Tip:
Bumbac
Utilizarea:
Esențiale De Uz Casnic/Decor
Cruce Cusatura Tesatura numărul CT:
14CT neimprimate
Este Personalizat:
Da
Dimensiune:
38.6 x 54.4 cm
Model:
Frumusețea luna Cat