.

Gherghef pentru brodat DIY franceză DMC Înaltă Calitate - Numărate Cross Stitch Kituri de 14 ct pictură în Ulei - Natura Gloria II

Gherghef pentru brodat DIY franceză DMC Înaltă Calitate - Numărate Cross Stitch Kituri de 14 ct pictură în

RON 142.76

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului. Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere. Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Oferim înlocuirea gratuită de 1 lună. Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi. Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom trimite articole în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata dvs. Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul ești în țara ta. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți. Ochiuri : 300w x257h Dimensiuni : 21" x 18" (54. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.
Vă rugăm să citiți întreaga pagină cu atenție înainte de a cumpăra! Stitch : Numărat cruciulițe Titlu : Natura Gloria II De : M&W E-commerce, Inc .

Caracteristicile mărfii

Cruce Cusatura Tesatura numărul CT:
14CT
Stil:
Europa
Material:
100% Bumbac
Model Tip:
Florale
Nume De Brand:
Ankicoleman Modele
Tip:
Pachet
Utilizarea:
Picturi
Cadru:
No
Panza Metoda De Ambalare:
Pliat
Ambalajul Extern:
PVC
Tesatura Tip:
Bumbac
Utilizarea:
Esențiale De Uz Casnic/Decor