.

Din Oțel Inoxidabil Ou Fiert Moale Topper Shell Cutter Mini Foarfeca De Tuns Instrumente

Din Oțel Inoxidabil Ou Fiert Moale Topper Shell Cutter Mini Foarfeca De Tuns Instrumente

RON 9.92

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Acceptam Alipay, West Union, TT.
Despre Pr
1. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.
Returnare Și Rambursare
1. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.
Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!
. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW
2. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.
Despre Feedback-Ul
Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră. Scopul nostru este satisfactia clientului!
7. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda
3. Acceptam Alipay, West Union, TT. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.

Caracteristicile mărfii

Tip:
Ou Instrumente
Ou Instrumente De Tip:
Ou Separatoare
Nume De Brand:
Kitstorm
Caracteristică:
Aprovizionat,Eco-Friendly
Telul Metoda De Stabilire A:
Mână
Tip De Metal:
Din Oțel Inoxidabil
Material:
Metal
Funcția:
ou deschizator