.

1 pereche de aur motocicleta oglinda retrovizoare unviersal Accesorii pentru Motociclete kawasaki Moto Retrovizoare retrovizoare Oglinda Laterala CNC fierbinte

1 pereche de aur motocicleta oglinda retrovizoare unviersal Accesorii pentru Motociclete kawasaki Moto Retrovizoare

RON 27.98

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. NU există EXCEPȚII! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul (ele) este (sunt) nu ca publicitate.
bine ati venit la noastre de Brand Aroma Moto Accesorii profesionale Vehicule magazin de Piese,
bucurați-vă de timp la cumparaturi!!!!
Suntem încrezători că Motorul nostru de Piese este de cea mai buna calitate de pe Aliexpress!
Fetures :
1.Usor de instalat
Sunt 7 culori ai putea alege :
Roșu , Albastru , Verde , Glod , Negru, Argintiu , Violet
(Vă rugăm să lăsați un mesaj de opțiune de culoare)
Montarea : 8mm sau 10mm diametru Șurub (Universal )
Pachetul Inclus :
1 pereche oglinda Retrovizoare
1. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.(Cu excepția unor țări și APO / FPO)
2. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta #. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

Caracteristicile mărfii

culoare:
Auriu, Roșu, Alb, Albastru, Verde, Violet, fibră de carbon
Tip De Element:
Oglinzi Laterale & Accesorii
Înălțime Element:
23.5cm
Nume De Brand:
lizoai
Numele Modelului:
O-RM-015gold
Lățime Produs:
6.5cm
Element De Lungime:
14cm
Tip De Material:
Metal
Articol Greutate:
0.15kg