.

New Sosire Bărbați Clasic Stil de Ochelari Cadru de Calitate Moda de Metal Spectacol Pătrat Jumătate Rim Ochelari Pentru Barbati oculos

New Sosire Bărbați Clasic Stil de Ochelari Cadru de Calitate Moda de Metal Spectacol Pătrat Jumătate Rim

RON 19.80

Cantitatea de bunuri
Disponibil


NOTĂ
Culori la alegere :
În mod normal, vom nava mixt color pentru clienți.Uneori, unele de culoare poate nu sunt disponibile atunci când faceți comanda.Vă rugăm să contactați cu noi, dacă aveți unele cerințe speciale pe culori.
Livrare : .
Vă rugăm să asigurați-vă că adresa înregistrată pe Aliexpress este corect ca vom livra doar articole la această adresă;
Respectat client din Rusia : va Rugam sa ne transmiteti numele complet altfel vamale în țara dumneavoastră va returna bunurile.
Politica De Returnare
Toate produsele noastre au fost verificate și ambalate în stare bună înainte de expediere; . Vă rugăm să contactați cu noi, dacă aveți orice problemă cu privire la bunurile și vom face noastre cele mai bune pentru a ajuta să-l rezolve. Vă rugăm să returnați-l în termen de 30 de zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.Vă rugăm să păstrați toate articolele originale nedeteriorate în re-vandabile condiție pentru a returna produsele. Reveni costul expedierii este responsabilitatea cumpărătorului.
Feedback-ul
Feedback-ul este foarte important pentru noi. Noi credem că se poate cumpărător experiență cu noi. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv cu un ansamblu Detaliate de Vânzare de Rating(DSR) de 5 Stele.
Dacă vă confruntați cu orice probleme cu privire la ceva, vă rugăm să simțiți-vă liber pentru a ne trimite anchetă
Contactati-Ne
Vom ajuta și de a rezolva probleme tot timpul, răspunsul va fi făcută în termen de 48 de ore. Dacă nu obține un răspuns, vă rugăm să retrimiteți mesajul din nou. vă Rugăm să ne contactați 917104

Caracteristicile mărfii

Tip De Element:
Accesorii Ochelari
Accesorii Ochelari:
Rame
Model Tip:
Solid
Gen:
Unisex
Material Cadru:
Aliaj
Nume De Brand:
jimmax
Numărul De Model:
JM8853