.

ZOBWN clasic de vârstă mijlocie om de afaceri Optic Ochelari Ochelari cadru Bărbați gafas piff rame de dimensiuni mari lentes armazones masculinos

ZOBWN clasic de vârstă mijlocie om de afaceri Optic Ochelari Ochelari cadru Bărbați gafas piff rame de dimensiuni

RON 31.98

Cantitatea de bunuri
Disponibil


1-Despre Zobwn Optic co.
Daca nu - /t primi ittem termen de 30 de zile, pls contactati-ne si va vom ajuta să-l urmăriți.
În mod normal, pachetul poate fi urmărit în termen de 15 zile. Uneori, se va amâna pentru o vreme rea sau personalizate probleme.,ltd :
Avem propriul nostru cadru de fabrica, pretul este de fabrica noastră de export en-gros preț și de a salva pentru tine, mai multe stiluri disponibile pentru dvs. în termen de 15 zile de la finalizarea comenzii (atunci când faceți clic pe 'Confirmarea primirii Comenzii sau depășește interval de timp de confirmare).
Vă rugăm să ne contactați înainte de a se întoarce element defect. Vă rugăm să vă asigurați că produsul nu a fost folosit si este in ambalajul original
.
3-Returnează Extra You poate returna orice produs, chiar și cei în stare perfectă, în orice moment înainte de finalizarea comenzii (atunci când faceți clic pe 'Confirmarea primirii Comenzii sau depășește interval de timp de confirmare) și de a primi o rambursare completă.
Elemente de returnare ar trebui să includă orginal ambalaje și accesorii. Noi facem întotdeauna cele mai bune noastre pentru a vă ajuta.
Putem declara o valoare scăzută pentru a ajuta reuce fiscale, vă rugăm să ne lăsați un mesaj dacă este necesar.
8-Returnează
Elemente ar trebui să fie returnate în termen de 7 zile de la data primirii dacă nu există nici o problemă.(Aliexpress are nevoie de 24 de ore pentru a confirma plata., pentru a alege și mai mult de 1000 de stiluri în stoc , un ordin poate amesteca cu diverse materiale, tipuri, stiluri, modele și culori , fiecare cadru este în stare bună și va inspecta fiecare înainte de expediere, livrare rapida, costul de transport maritim, putem obține o reducere de bun de a împărtăși și de a salva pentru tine, toate exprima companie de servicii avem contact ALIEXPRESS STANRD de TRANSPORT // ALIEXPRESS SAVER // ALIEXPRESS PREMIUM de TRANSPORT // E-Pachet // EMS / / / DHL / FEDEX // Yan Wen Economie / , putem alege un cel mai rapid și economic de curierat pentru tine, este foarte convenabil .

Caracteristicile mărfii

Tip De Element:
Accesorii Ochelari
Accesorii Ochelari:
Rame
Model Tip:
Solid
Nume De Brand:
ZOBWN
Material Cadru:
Din Oțel Inoxidabil
Numărul De Model:
ZB-31022
Gen:
Bărbați