.

0.9 deg Subțire Nema 14 Motor pas cu pas Bipolar 0,5 a 7Ncm/10 oz.în 36x12.5mm 4-fire

0.9 deg Subțire Nema 14 Motor pas cu pas Bipolar 0,5 a 7Ncm/10 oz.în 36x12.5mm 4-fire

RON 36.78

Cantitatea de bunuri
Disponibil

000 de produse sunt gata pentru a navei și am promisiunea de livrare a mărfurilor în 24 de Ore!
Preturi Mici Direct De La Fabrica De Furnizori :
Ca o China pe bază de distribuitor, Stepper Online a dezvoltat legături de lungă durată cu mai mult de 50 de fabrici.
Client Service Si Suport Tehnic :
Veți intra în contact cu Stepper Online prin Telefon, e-Mail și, de asemenea, online, Live Chat, inginerul nostru sunt gata să vă servească!
Personalizare Flexibilă :
În cantități mici, și produse personalizate sunt disponibile, vom livrare mostre termen incredibil de scurt timp. Pentru orice întrebări legate de produs, de preț, de livrare sau de starea comenzii, vă rugăm să ne contactați prin utilizarea de mesaje sau chat online instrument. Chiar și prețurile noastre sunt mai mici decât prețul pe care îl obține de la producător direct.5 V, care permite un cuplu de 7 Ncm(10 oz. Fiecare fază atrage 500 m A la 8.9° Cuplu 7 Ncm(10 oz. Alegere bună pentru camera si monitor. Dacă primiți un element greșit sau defect vă rugăm să ne e-mail în termen de 7 zile de la data la care ați primit produsul. Am achiziționarea de produse cu cantitate mare la mai mic cost posibil.
Livrare Rapida De Pe Glob :
În 2015, ne-am construit patru depozite care se află în SUA, marea BRITANIE, Germania și Australia.000 De Produse In Stoc :
Veteran noastră ingineri selectat sute de modele tipice din registrele de vânzări, și ne-am aprovizionat în depozitul nostru.
De Înaltă Calitate, Cu Standarde Globale :
Coopereze cu Top 3 producători de renume pentru a vă asigura că produsele sunt realizate cu înaltă calitate, și in-house QC dep. În 2008, Stepper Online veniturile anuale ajunge la 3 milioane de euro. În 2015, Stepper Online au construit patru depozite care se află în SUA, marea BRITANIE, Germania și Australia.
Garanție Și Rambursare
Toate produsele comercializate sunt de brand nou și de GARANȚIE de 1 AN după vânzare. Transport maritim și de manipulare nu sunt rambursabile.

Caracteristicile mărfii

Nume De Brand:
STEPPERONLINE
certificare:
ISO,CE,ROHS,CCC
Cuplu:
7Ncm(10 oz.în)
Actual / Faza:
0.5 a
Numărul De Model:
14HR05-0504S
Faza:
2
Pas Unghi(grade):
0.9 grade.
Tip:
Hibrid