.

10RPM 6V 60mA 3mm Arborelui Mini DC Reductor Cutie de Viteze Motor pentru BRICOLAJ

10RPM 6V 60mA 3mm Arborelui Mini DC Reductor Cutie de Viteze Motor pentru BRICOLAJ

RON 11.56

Cantitatea de bunuri
Disponibil


Cald Observa
1.
Înlocuitor mare pentru ruginite sau deteriorate DC motorasului de pe masina.Forma de dreptunghi și cu 3mm diametru ax și 2 pini conectori. Vă mulțumesc!
2. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre. Bărbați și defecte nu sunt garantate, cum ar fi rupt, zgâriat și așa mai departe. Întoarce toate elementele trebuie să fie în condiții originale, inclusiv cutie si accesorii.
Feedback-ul
1. Se va lua doar 1 minut, dar 1 minut are extrem de importanta vitala pentru noi.
Utilizate pe scară largă pe auto declanșator, camera Pan/ Tilt, Slot machine, detector Bani, Moneda de rambursare dispozitive, etc. Va garantam stilul este la fel ca cele prezentate în imagini, dar nu la fel de performanta pe diferite corpuri ca pe model. Deoarece feedback-ul dvs. multumesc pentru intelegere. Transport maritim și de manipulare taxa nu este rambursabil și clientul ar trebui să fie responsabil pentru toate taxele de returnare și reshipping. Cel mai bun mod este plata online direct. Cumpărătorul e devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente. Toate produsele sunt inspectate înainte de expediere, deci, dacă nu sunteți mulțumit cu achiziționarea, puteți face schimb de articole într-o săptămână și trebuie să ne contactați în termen de 24 de ore de la primirea de achiziție. Plata integrală se face în termen de 7 zile de la plasarea comenzii, sau comanda va fi nulă sau anulată de către sistem.

Caracteristicile mărfii

Utilizare:
Electrocasnice
certificare:
CE
Tip:
Motoreductor
Tensiune(V):
12v