.

10buc/lot 3-6V DC Micro-Motor de 130 De Dublu Ax Motor DIY Model de Motor in Miniatura Motor de Mare viteză de Tehnologie Jucării de Producție

10buc/lot 3-6V DC Micro-Motor de 130 De Dublu Ax Motor DIY Model de Motor in Miniatura Motor de Mare viteză

RON 21.96

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Coletul nu poate fi livrat, dacă numele nu este afișat, și de transport maritim va fi amânată în cazul în care adresa nu este în limba engleză. Vă rugăm să nu plasați comanda daca te superi întârzierea de transport maritim.
Notificare pentru cumparatori din Federația rusă, NUMELE COMPLET ȘI ADRESA ENGLEZĂ : Am fost informat de către China Post ca toate comenzile să Federația rusă trebuie să arate numele complet al receptorului, și adresa trebuie să fie în limba engleză.5-6 V
10000rpm
Despre Transport Economiei post timpul de livrare este, de obicei, 7-60 de zile, imediat după ce am trimis pachetul, vom primi numărul de urmărire, și va intra pe Ali Express pentru a arăta că comanda dvs. Dacă nu obține pachetul în timpul estimat de livrare, vă rugăm să ne anunțați, astfel încât să putem verifica cu serviciul poștal.Măsurătorile reale de pe haine poate varia de la 1 cm la 3 cm din cauza sumă diferită de tesatura stretch când de măsurare. a fost expediat. Vă rugăm să fie pacient pentru livrare în orele de vârf ca serviciul poștal poartă volume foarte mari de colete, care pot provoca întârzieri.
Vă Rugăm Să Rețineți : 1.Vă mulțumesc pentru înțelegere.
Vacanta De Anul Nou Chinezesc Observa ! ! ! ! ! ! Dragi Cumparatori, Ne vom opri de transport maritim la 24 ianuarie, în 2018, la data de 5 Martie, în 2018. (2018/1/24 - 2018/3/5) Toate fabricile și compania de transport va avea timp de vacanță în această perioadă. Dacă se stabilește că pachetul lipsește în tranzit, va vom oferi o înlocuire sau de restituire.

Caracteristicile mărfii

Putere De Ieșire:
3-6V
certificare:
ROHS,CE,CCC,UL,VDE
Numărul De Model:
130
Comutatie:
Fără perii
Tip:
Micro Motor
Curent Continuu(A):
3-6V
Cuplu:
3-6V
Proteja Caracteristică:
Explozie-dovada
Construcții:
-
Utilizare:
Itme
Eficiența:
-