.

ET200S RS1-x 3RK1301-1EB00-1AA2

ET200S RS1-x 3RK1301-1EB00-1AA2

RON 798.00

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Produsele noastre sunt utilizate pe scară largă pentru medicale și echipamente industriale, spectacole de cercetare, utilaje, echipamente industriale de control, interfața om-mașină, automatizari industriale integrate de lucru, Chioșc, POS, CNC etc.,LTD este un profesionist panou de ecran tactil, LCD, HMI, PLC , Motor Servo furnizor medicale și industriale câmp de control.
Franța / Spania / Germania poate avea 7-20 de zile.
Taxele poștale de returnare și taxa de asigurare este nerambursabil de restituire sau de transport nou.
Dacă sunteți mulțumit cu achiziția dvs.
Italia / Brazilia / America de Sud poate dura până la 30-50 de zile lucrătoare.
Taxele de expediere sunt non-rambursabile.
Returna un produs trebuie să aibă toate ambalajul original și în stare bună., vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv o dată la primirea coletului, iar noi vom reveni cu feedback-ul de la tine. MOQ nostru poate accepta mici de calitate și în scurt timp de la livrarea materialelor. Feedback-ul negativ nu este acceptabil înainte de a mă contacta.livrăm doar în funcție de adresa de livrare,dacă doriți să schimbați adresa de livrare,pls contactati-ma în avans în timp.
Schimb din cauza cumpărător greșit parte a ordonat, cumpărătorul trebuie să plătească 2-moduri de taxa de transport.
Cumpărătorul trebuie să notifice vânzătorului de toate elementele returnate în termen de 7 zile de la primirea pachetului. Și noi un inginer bun, echipa poate sprijini clientul nostru repara problema tehnologică mereu.
Canada 7-25 zile lucrătoare.
ne va livra în 1-3 zile lucrătoare după plata.
dacă te întâlnești orice întrebări,pls contactati-ma în primul rând,voi încerca să rezolve pentru tine. Putem produce, de asemenea, la cerere, de ecran tactil și controler și avem o mulțime de panou LCD, HMI, panou EL și unele greu de a găsi produse din stocul nostru. vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva cazul dumneavoastră cât mai repede.
Europa de est poate dura până la 16-30 de zile lucrătoare.

Caracteristicile mărfii

Numărul De Model:
ET200S RS1-x 3RK1301-1EB00-1AA2
Nume De Brand:
ENEELC
Tip Motor:
ET200S RS1-x 3RK1301-1EB00-1AA2