.

2088 Motor de Motocicleta Supapa Admisie Evacuare Tija Supapa Pentru Haojue Suzuki HJ100 HJ100T HJ 100 de 100cc Motor Piese de Schimb

2088 Motor de Motocicleta Supapa Admisie Evacuare Tija Supapa Pentru Haojue Suzuki HJ100 HJ100T HJ 100 de 100cc

RON 22.04

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.
2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda. Scopul nostru este satisfactia clientului!
7.
3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.
Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.
Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!
. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.

Caracteristicile mărfii

Nume De Brand:
2088
Extern De Certificare De Testare:
ISO9001
Deplasare (ml):
125cc
Nr. de Cilindri:
1 Cilindru
Lățime Produs:
5cm
Tip De Element:
Motoarele
Înălțime Element:
5cm
Element De Lungime:
10cm
Numele Modelului:
HJ100T HJ 100
Articol Greutate:
0.15kg
Tip De Material:
ca Imagine