.

De înaltă Calitate Motocicleta Cilindru Kit Pentru Honda CBT250 CA250 Rebel CMX250 DD250 CBT CA CMX DD 250 Motor Piese de Schimb

De înaltă Calitate Motocicleta Cilindru Kit Pentru Honda CBT250 CA250 Rebel CMX250 DD250 CBT CA CMX DD 250

RON 256.00

Cantitatea de bunuri
Disponibil

SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. NU există EXCEPȚII!
2. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. COMPLET și ADRESA ÎN limba ENGLEZĂ!
1) Vom accepta Alipay, West Union, TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.
3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.
2088 de Înaltă Calitate Motocicleta Cilindru Kit Pentru Honda CBT250 CA250 CM250 DD250 CBT CA CM DD 250 Motor Piese de Schimb
Important Note : Dacă aveți orice întrebări sau doriți să cumpere orice compoziție de kit cilindru,vă Rog să-mi spuneți și nu ezitați să ne contactați!Vă rugăm să ne furnizați NUMELE dvs. Scopul nostru este satisfactia clientului!
7. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2.
Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress.

Caracteristicile mărfii

Extern De Certificare De Testare:
ISO9000
Tip De Material:
Aluminiu
Nume De Brand:
2088
Articol Greutate:
4kg
Nr. de Cilindri:
2 Cilindri
Tip De Element:
Motoarele
Deplasare (ml):
250cc
Numele Modelului:
CA250 CBT250 CM250 DD250
Diametru alezaj:
53 mm
DIAMETRU:
15 mm
Dimensiune Inel:
1.0*1.0*2.0 mm
Distanța dintre două marginea :
76 mm
Tip De Produs:
OEM
Kit cilindru inclusiv:
ca prima imagine este prezentat