.

Gel TPU Slim Moale Anti Skiding Caz Capacul din Spate Pentru Huawei P8 Lite 2017 5.2 inch Telefon Mobil Cauciuc siliconic Sac Coque Fundas

Gel TPU Slim Moale Anti Skiding Caz Capacul din Spate Pentru Huawei P8 Lite 2017 5.2 inch Telefon Mobil Cauciuc

RON 3.96

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Prețul nostru nu include taxele, TVA sau alte taxe ascunse. Vă rugăm să ia elementul tu iei ca standard. Noi vindem toate brand nou produs direct de la fabrica din China. De transport, de manipulare și de asigurare, taxele sunt nerambursabile. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Alixpress se potrivește cu adresa de livrare înainte de a plăti. Vă rugăm să ne contactați cu orice comentarii, întrebări sau sugestii pe care le pot avea, vom fi bucuroși să vă ajute. este foarte important pentru noi, vă rugăm să luați câteva secunde pentru a lăsa feedback-ul mare, dacă sunteți mulțumit cu produsul sau serviciul nostru, vă mulțumesc foarte mult!!!!
2). Va oferim mereu cel mai mic preț pentru cele mai bune produse și servicii pentru tine. În același timp, lasă-ți adresa de e-mail la noi pentru urgente contactati. Produsele returnate fără număr RMA vor fi refuzate și returnate expeditorului. Vă mulțumesc!
1).
Gel TPU Slim Moale Anti Skiding Caz Capacul din Spate Pentru Huawei P8 Lite 2017 5. Feedback-ul dvs. Timpul de livrare
1). ) Vă rugăm să indicați cerință personale, cum ar fi culori, pachete, în valoare de declarație etc. Va garantam 100% satisfacție a clienților. În cazul în care un înlocuitor adecvat nu este disponibil, atunci suma va fi rambursată. ) Imaginile sunt numai pentru referință, pentru că fotografia motiv. ) Ca un cumpărător, este de datoria ta de a plăti impozitul, atunci când face o comanda de peste hotare. Pentru controlul calității facem inspecta personal pentru fiecare element înainte de expediere. Cele mai multe dintre țările în termen de 10 până la 20 de zile lucrătoare. Sperăm să dezvolte un puternic, pe termen lung, reciproc avantajoasă relație cu tine. Vom declara personalizate facturi cu valoare mai mică, vom mai mici de bani este doar pentru a vă ajuta să economisiți bani. În întreaga lume;
2). Cu toate acestea, va vom informa prin e-Mail. Produsele returnate vor fi testate și o nouă înlocuire va fi transportat la cumpărător imediat atunci când a găsit defecte.

Caracteristicile mărfii

Nume De Brand:
zăpadă welkin
Pachetul De Vânzare Cu Amănuntul:
No
Tip:
Montate Caz
Funcția:
Murdăria rezistentă la
Compatibil Marca:
Huawei
design:
Simplu
Dimensiune:
147.2 x 72.9 x 7.6 mm 5.2 inch
Caracteristici:
Silicon De Caz
culoare:
Negru ,Alb ,Roz,Albastru Inchis,Violet
Picătură de transport maritim:
Suport
calitate:
De Înaltă Calitate A+++++
Tip:
Caz
Material:
silicon
Funcția:
Murdăria rezistentă la
funcția 2:
Anti skid Suprafață Cazuri de Telefon
Caracteristică:
Mat Plastic Moale Capacul Telefonului
design 2:
Tpu Moale Capacul De Plastic