.

De înaltă Calitate din Aliaj de Aluminiu Liberă de Ridicare Ultra-Brațul lung LED Monitor LCD Titularul Prelungi Brațul Tabelul de Prindere Mișcare Completă TV Mount

De înaltă Calitate din Aliaj de Aluminiu Liberă de Ridicare Ultra-Brațul lung LED Monitor LCD Titularul Prelungi

RON 189.40

Cantitatea de bunuri
Disponibil


Aliaj de aluminiu Gratuit de Ridicare a Monitoriza Titularul Prelungi Brațul Tabelul de Prindere Mișcare Completă TV Mount
Model Nr. : DS-8103 Material : aliaj de Aluminiu, SPCC laminare la rece din oțel Lungime de Braț : 880 mm Max.De încărcare : 1-10 kg Tilt : -75°~ +15° Pivotare : -90°~ +90° Inaltime de ridicare : 330 mm Rotație : 360° Culoare : Argintiu și negru Monitor poate opri în orice înger cu mecanic de primăvară Instalare : de masă pentru prindere muntele 20-90mm vă Rugăm să pleave ne mesajele de culoare care aveți nevoie, sau va vom trimite aleatoriu.
OEM/ ODM/ comenzi Personalizate sunt binevenite!!
Anunț Important :
1. Toate costurile de transport maritim, a arătat în Aliexpress nu include o Zonă Extinsă Cost suplimentar! 2. Pls verifica cu UPS, Fed Ex, DHL, TNT, DPEX ect. pentru a confirma dacă orașul tău (codul poștal) are nevoie de o Zonă Extinsă contra Cost!! 3. Taxele vamale și Taxele NU sunt incluse în costul de transport maritim 4. Vă rugăm să lăsați adresa dvs. de birou pentru colectarea coletelor. 5. Clienții din Brazilia pls las numarul CPF în scopul ca vamale nevoie de ea. 6. Clienții din Chile pls lasă-ți RUT numărul în ordinea în care sunt obiceiurile voastre nevoie de ea.
Transport provider (DHL, Fed Ex, EMS, UPS,TNT,cu TAXĂ ) este de până la VÂNZĂTOR,
aceasta înseamnă că nu vom livra elementul prin DHL tot timpul ca site-ul a arătat.
Vom alege de transport diferite furnizor în funcție de destinație diferite.
Littler brațul scurt lungime 640 mm, vă rugăm să faceți clic pe :
Toate informațiile sunt furnizate în starea inițială, fără nici o garanție și poate fi un pic modificate în orice moment, fără notificare prealabilă.

Caracteristicile mărfii

Pachet:
Da
Nume De Brand:
AVUP
Numărul De Model:
DS-8103
Aplicarea Dimensiune Laptop:
>20
Tip:
tabelul de prindere muntele