.

S-au grabit 2015 vânzare fierbinte 1buc plastic dur crankbait crap pescuit 3d ochi momeala wobbler japonia

S-au grabit 2015 vânzare fierbinte 1buc plastic dur crankbait crap pescuit 3d ochi momeala wobbler japonia

RON 2.40

Cantitatea de bunuri
Disponibil


În scopul de a îmbunătăți calitatea serviciilor noastre. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor. Realiste și acțiune rapidă în apă. Efect vizual excelent de a atrage de pește.
Dacă Scopul Ajunge la 5 dolari. Deci, vă rugăm să ne contactați,vă Vom oferi mulțumit de răspunsul Imediat . Brand : LINGYUE Stil : Manie Lungime : 9,5 cm Greutate : 11g Culoare : 5 Culori Diferite Pentru Alegerea ta Cârlig : oțel carbon de Înaltă cârlig triplu Pachet : OPP Pachetul de Conținut : 1 buc nada ( de Bună calitate )
1) Vom accepta Alipay, West Union, TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. NU există EXCEPȚII! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.
Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#. Va vom Trimite Către mai Rapid Mod de Transport maritim. dacă ați primit produsul am nici o problema, nu deschide disputa directlyplease ne contactați în primul rând . Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.Dacă deschide disputa aliexpress va avea nevoie de foarte mult timp o rezolve și să pierdeți timp prețios . Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!
.

Caracteristicile mărfii

Poziția:
Ocean De Pescuit Cu Barca,Ocean Rock Fshing,Ocean De Pescuit De Plajă,Lac,Râu,Lac Lac,Curent
categorie:
Nada
Tip:
Momeală Artificială
Nume De Brand:
LINGYUE
Numărul De Model:
9.5 cm/11g