.

de vânzare la cald 1buc 8cm/9g plastic dur minnow VIB crankbait ochi 3d vibrații scufundarea momeală de pescuit nada

de vânzare la cald 1buc 8cm/9g plastic dur minnow VIB crankbait ochi 3d vibrații scufundarea momeală de pescuit

RON 2.40

Cantitatea de bunuri
Disponibil

dacă ați primit produsul am nici o problema, nu deschide disputa directlyplease ne contactați în primul rând . Brand : LINGYUE Stil : Creion Lungime : 8 cm Greutate : 9g Culoare : 5 Culori Diferite Pentru Alegerea ta Cârlig : oțel carbon de Înaltă cârlig triplu Pachet : OPP Pachetul de Conținut : 1 buc nada ( de Bună calitate )
1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Dacă deschide disputa aliexpress va avea nevoie de foarte mult timp o rezolve și să pierdeți timp prețios . Efect vizual excelent de a atrage de pește. Corpul colorat poate face mai ușor pentru a prinde pește.
Dacă Scopul Ajunge la 5 dolari. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. NU există EXCEPȚII! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.
Caracteristici : 3 D ochi instrument perfect pentru iubitorii de pescuit. Deci, vă rugăm să ne contactați,vă Vom oferi mulțumit de răspunsul Imediat . Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!
.
Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.
3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.
2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.
În scopul de a îmbunătăți calitatea serviciilor noastre. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress.

Caracteristicile mărfii

Poziția:
Ocean De Pescuit Cu Barca,Ocean Rock Fshing,Ocean De Pescuit De Plajă,Lac,Râu,Lac Lac,Curent
categorie:
Nada
Tip:
Momeală Artificială
Nume De Brand:
LINGYUE
Numărul De Model:
8cm/9g