.

Cupru Numele Titularului Cardului de 1 Medic Dinți și 1 Dinți de Fotbal Fata de Dinți Artizanat Dentist Cadou Rasina de Artizanat Articole pentru Mobilier

Cupru Numele Titularului Cardului de 1 Medic Dinți și 1 Dinți de Fotbal Fata de Dinți Artizanat Dentist Cadou

RON 87.96

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Ne străduim pentru a oferi cea mai mare satisfacție pentru clienții noștri. Furnizarea de produse de înaltă calitate, servicii excelente, câștigând satisfacție din partea clienților și îmbunătățirea popularitate și reputație sunt obiective externe ale companiei.Vă rugăm să rețineți că nu suntem responsabili pentru orice taxe care pot suporta.
2 Setați Numele Titularului Cardului de Dentist Cadou Rasina de Artizanat, Jucării Dentare Artware Dinți de Artizanat Clinica Stomatologica Decor Articole de Mobilier (Note : 1 Medic Dinți și 1 Dintilor Fata de Fotbal, Dimensiune : 9x7x10cm)
De plată, atunci Când face plata prin Escrow, banii tăi sunt depozitate în siguranță în contul dvs. Bani este eliberat numai la noi după ce a confirma livrarea. Ambalarea produselor se face cu prudență și nu sunt responsabili pentru daune fizice/pierderile în timpul transportului.Noi nu va fi responsabil pentru pierderea element datorită greșit sau adresă necunoscută.

Caracteristicile mărfii

Tip De Element:
Șablon
Dimensiune:
Manka Care
Greutate:
1kg
Numărul De Model:
Manka De Îngrijire
Șablon De Tip:
kituri
Material:
Manka De Îngrijire
Cantitatea:
Manka De Îngrijire
NET WT:
Manka De Îngrijire