.

SSM Ustar 91300A Model Burghiu Special Inclus-O Cutie de Exerciții(0.3-1.2 mm) Hobby Instrumente de Tăiere Accesoriu

SSM Ustar 91300A Model Burghiu Special Inclus-O Cutie de Exerciții(0.3-1.2 mm) Hobby Instrumente de Tăiere

RON 43.20

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Alte Politici :
- Vom lăsa FEEDBACK-ul POZITIV de la primirea de plată. Reveni & politica de Schimb :
- Toate ofertele noastre sunt susținute de 100% satisfacție de garantare, dacă pentru orice motiv nu sunteți mulțumit, puteți returna produsul la noi în original condion pentru o rambursare sau un schimb. Transport : - ofertele Noastre sunt promovate cu transport gratuit (țările selectate) prin Poșta Aeriană Înregistrată, de obicei, Sub 2 KG . Vă rugăm să ne contactați dacă nu sunteți mulțumit cu elementul de la primirea acesteia.
- Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare. va fi îmbunătățite de transport maritim cu un număr de urmărire astfel încât să puteți urmări achiziționarea de călătorie din depozitul nostru la usa ta! Ustar UA1300 A Model Burghiu Special Inclus-O Cutie de Exerciții(0. - În scopul de a se asigura că primiți comanda cu duty-free sau mai mici de impozitare la import, vom declara ca un "cadou", cu o valoare mai mică, dacă orice taxe de import sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.
- Cumpărător Serios Numai! Vă rugăm loc comanda numai dacă sunteți de acord cu toți termenii. Înainte de discuții-ne înapoi la articol, vă rugăm să ne contactați pentru detalii returnare și schimb de instruire. Vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda daca ai nevoie urgent de produse. Ne vom întoarce toți banii, cu excepția taxelor de transport după ce vom primi returna produsele. - La Livrare, de obicei, ia 20-45 zile lucrătoare pentru a ajunge la destinație(în Funcție de diferite țări). Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil. Plata :
- Plata este de așteptat să fie primite în termen de 3 zile de licitații de aproape.2 mm) Hobby Instrumente de Tăiere Accesoriu caietul de sarcini - Producator:Ustar - Inclus : Ustar UA1300 A x 1 (PS : vă Rugăm să consultați alte imagini detaliate pentru vizualizare)
Comentarii : - din Cauza piese de mici dimensiuni care ar putea provoca un pericol de sufocare vă rugăm să păstrați departe de copii - Acest Model de Instrumente Necesită tehnologie și abilități de a-l opereze.

Caracteristicile mărfii

Nume De Brand:
Orange Hobby
Intervalul De Vârstă:
> 8 ani
Gen:
Unisex
Material:
Metal
Tip:
Modelul Hobby Instrumente De Tăiere Accesoriu
Avertizare:
Pericol De Sufocare,8+
Numărul De Model:
UA1300A
Scara:
NO
Tema:
Modelul Instrumente