.

YPP AMBARCAȚIUNI Nou Cadru de Metal de Tăiere Moare Șabloane pentru DIY Ștampilă pentru Scrapbooking/album foto Decorative Relief DIY Cărți de Hârtie

YPP AMBARCAȚIUNI Nou Cadru de Metal de Tăiere Moare Șabloane pentru DIY Ștampilă pentru Scrapbooking/album

RON 6.98

Cantitatea de bunuri
Disponibil

(în vacanțe este nevoie de mai mult timp);
EMS are nevoie de 5-10 zile lucrătoare; Fedex are nevoie de 4-8 zile lucratoare, DHL și UPS durează 3-7 zile lucrătoare. Sperăm să stabilească pe termen lung relație de afaceri cu tine!.
Dacă aveți nevoie pentru a schimba adresa, vă rugăm să ne e-mail înainte de a livra pachetul. Noi vă va oferi întotdeauna mulțumiți de rezultat!
Caracteristici Produs :
Dimensiune : 6.
Foarte util pentru decorare tort/ carte de a face/ Scrapbooking! Inspiră-te de ea!
Aceste oțel moare va taia carton, pal subțire, 1/4 inch plută, pâslă, acetat, lipicios spate panza, stofa, denim, șmirghel, 2mm spumă ambarcațiuni, din furnir de lemn, hârtie, foto magnet foi și mult mai mult! Acestea funcționează cu aproape orice muri-masina de debitat, care va găzdui wafer-thin moare și sunt sigur de a deveni un ingredient esențial în paper crafting proces. Ne va livra produsele la tine în funcție de adresa în Ali Express ordine. Vă rugăm să asigurați-vă că Adresa / Numărul de Telefon (mobil) /Cod Poștal ai plecat sunt corecte.4 c m
Ambalare : 1buc/lot.Vă rugăm să ne e-mail înainte de a părăsi orice feedback negativ sau de deschidere, orice disputa de pe Ali Express. Nu supună un diferend opțional.Dacă veți găsi produse rupte sau lipsă la primirea coletului, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă. Deoarece viteza de transport este în afara controlului nostru.Ne pasă de fiecare client, și va fi întotdeauna gata să vă ajute. China Post Air Mail, de obicei, durează aproximativ 15-40days pentru a ajunge la adresa dvs.Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe locale sau fiscale din țara dumneavoastră. Noi va oferim cel mai bun preț și servicii mai bune atunci când face o comanda data viitoare.Vă rugăm să plătească pentru comanda în termen de 2 zile după ce plasa comanda.
Ne va ajuta pentru a rezolva problema. Vă mulțumesc din nou!!
Feedback-ul :
1).

Caracteristicile mărfii

Numărul De Model:
17042601
Nume De Brand:
YPP ambarcațiuni
Ambalare:
1buc/lot
Dimensiune:
6.9*8.4cm