.

HD 1000X Zoom Stereo Microscop Camera Coaxial Lumina Monocular C-mount Obiectiv cu Zoom 40mm Inel Zoon C-Mount Lens Lentilă de Sticlă

HD 1000X Zoom Stereo Microscop Camera Coaxial Lumina Monocular C-mount Obiectiv cu Zoom 40mm Inel Zoon C-Mount

RON 550.00

Cantitatea de bunuri
Disponibil

NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O
GARANȚIE EXPIRAT. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii. Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.5 X obiectiv zoom ( aproximativ 62 - 1000 X pe ecran( CCD/COMS Dimensiune : 1/3 ", Dimensiune ecran : 20 ") )
Coaxial C-mount Lens caietul de sarcini :
Zoom, microscop cu obiectivul : 0. Accesorii vin cu o garanție de 3 luni. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL.5 X
Muntele : C-mount pentru PC sau TV conexiune camera (camera se vinde separat)
Distanta de lucru : 9. În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM ISSUEA RESTITUIRE SAU de ÎNLOCUIRE pentru tine. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Am doar nava a confirmat pentru adrese. Dacă nu ați primit orderafter de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Scopul nostru este satisfactia clientului!
1. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

Caracteristicile mărfii

Raport De Mărire:
500X & Sub
Numărul De Model:
NA
Teoria:
video microscop
Nume De Brand:
Eakins
Drawtube:
Monocular
Material:
Metal
Caracteristici:
De Înaltă Definiție
Raport De Mărire:
8-130X