.

Pentru BMW Seria 3 E46 1998-2005 Radio, DVD Stereo Panoul de Bord Mount Dublu Din Fascia Trim Kit Rama Cabluri + Adaptor Antenă

Pentru BMW Seria 3 E46 1998-2005 Radio, DVD Stereo Panoul de Bord Mount Dublu Din Fascia Trim Kit Rama Cabluri

RON 44.98

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Vă rugăm să trimiteți produsul la adresa specificată pentru reparații. Când coletul ajunge, ar trebui să refuze să semneze, să accepte coletul, dacă veți găsi orice semne de deteriorare sau că produsul este rupt sau zdrobit, sau pare a fi diferit de descrieri de produse, cum ar fi cantitatea, culoarea, forma, accesorii, etc. Cumpărător este sfătuit să deschidă coletul cu inspect element înainte de livrare personalul pleacă. Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costurile de părți să fie înlocuit. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.
Garanție Și Întreținere :
Oferim înlocuirea gratuită de 1 lună. De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat. Prin urmare, este important să se clarifice orice întrebări, îndoieli sau nevoi speciale înainte de a plasa o comanda.
Oferim, de asemenea, întreținere de 12 luni. Fotografia este numai pentru referință.
Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale. În cumpărături on-line, nu veți vedea elementul în persoană. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.
Perioada de garanție este determinată de comanda on-line de înregistrări și eticheta produsului pe partea din spate a aparatului (Atenție : în Timpul perioadei de garanție, vă rugăm să vă asigurați că eticheta rămâne lizibile, complete și nedeteriorate).
Sunet : Sunet de calitate poate fi raport cu diferitele categorii de consumatori. Magazinul nostru va oferi garanție. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

Caracteristicile mărfii

Tip De Element:
Măști
Înălțime Element:
0inch
Numele Modelului:
pentru BMW Seria 3 (E46) 1998-2005
Nume De Brand:
Moddod
Extern De Certificare De Testare:
CE
Articol Greutate:
0.45kg
Lățime Produs:
0inch
Element De Lungime:
0inch
Caracteristici Speciale:
Radio Instalare
Tip De Material:
ABS