.

Moxa 5 Bastoane Bastoane-o Cutie fara Fum Role Moxibustion Health SPA Spital Echipamente de Transport Gratuit

Moxa 5 Bastoane Bastoane-o Cutie fara Fum Role Moxibustion Health SPA Spital Echipamente de Transport Gratuit

RON 17.24

Cantitatea de bunuri
Disponibil


Moxa 5 Bastoane Bastoane-o Cutie fara Fum Role Moxibustion Health SPA Spital Echipamente de Transport Gratuit
Ce este Moxa Bastoane ?
Moxa Bastoane pentru un nou foarte famouse Moxibustion în SPA ,Salon de Înfrumusețare și utilizarea Acasă. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul aliexpress. Va vom returna INTEGRAL de PLATĂ, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Aliexpress.
Vă rugăm să NU lăsați feedback negativ sau neutru dacă nu ați primit element în 30 de zile, pentru că am vorbit de transport maritim de timp în mod repetat.
Ne străduim pentru satisfactia clientilor nostri cel mai bun posibil. Încă de la mastita, prostatita, periartrita umarului, boala inflamatorie pelvina, vertebră cervicală boala, diabet și alte efecte speciale.Te rog, spune-ne adresa ta de curent după plata în termen de 1-2 zile; în caz contrar, ne va livra elementul bazat pe Escrow adresa, astfel încât asigurați-vă că acesta este corect. Astfel, vă rog, așteptați cu răbdare . Utilizate în medicină, chirurgie, ginecologie, pediatrie, chirurgie boala. Va vom raspunde cat mai repede posibil. Uneori, ar fi mai mult din cauza vremii nefavorabile, o pierdere de timp într-vămuire. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor. Vă rugăm să lăsați bilet în ordine atunci când se face plata, dacă aveți orice cereri speciale IMPORTANT! VĂ RUGĂM SĂ CITIȚI! Cumpărătorii sunt responsabil pentru taxe de import, taxe vamale și impozite, dacă este cazul.Dacă ai ales China post sau Hongkong post sau e Packet ,vom posta de propria noastră metodă de transport, precum și lichidele ,cremele sunt greu de post.
Noi menținem standarde înalte de excellenceand depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important pentru noi.

Caracteristicile mărfii

Tip De Element:
Tratament Si Masca
NET WT:
5
GZZZ:
YGZWBZ
Țara/Regiunea de Fabricație:
China
Numărul De Model:
Alte
certificare:
GZZZ
Ingredient:
Alte
Formularea:
lichid
Utilizarea:
Obrajii
Gen:
Unisex
Tip:
Lavabil Masca