.

2018 după Cum se vede pe TV transport gratuit sauna portabila cu aburi mini-saună, saună cu aburi cutie de aburi pentru vânzare

2018 după Cum se vede pe TV transport gratuit sauna portabila cu aburi mini-saună, saună cu aburi cutie de

RON 540.00

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Dar, uneori, în unele țări, colaboratorul vamal poate fi strictă. Dar, uneori, livrare internațională este extrem depinde de Firma de Curierat și obiceiurile locale/taxe. În scopul de a de livrare pachetul de rapid și precis, vă rugăm să amabilitate ne-a lăsat numărul de telefon atunci când veți plăti, de apreciat!
3. Dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară. Sperăm că veți avea un timp minunat aici!
.Uneori, vamale sau de vreme problemă,aceasta va fi amânată câteva zile. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Noi va declara ca o probă și o valoare scăzută pentru a evita taxa. Scopul nostru este de a face sigur că sunt un client fericit și plăcută la cumpărături cu noi. noi nu răspunzători de orice taxe vamale, vă Rugăm să verificați politica vamală la propriul loc. Vă rugăm să ne contactați înainte de a returna produsul, va vom oferi o adresă de retur.
Mulțumesc că ai venit magazinul nostru. Vă rugăm să alegeți metoda de livrare pe care cel mai potrivit pentru tine., în orice mod, vă Rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă.
Produsele poate un pic diferit de imagine din cauza culorii, vă rugăm să ne contactați pentru a face sigur că dacă te preocupa asta. Vom livra prin modul în care alege.
Feedback-ul
1. Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs. Vă mulțumesc pentru înțelegere. Vă rugăm să luați un minut pentru a ne lăsați un feedback pozitiv cu un ansamblu Detaliate de Vânzare Rating de 5. Dacă sunt urgente vă rugăm să folosiți EMS, DHL SAU FEDEX, dar trebuie să plătească un cost suplimentar
În cele mai multe timp, cumpărătorul nu trebuie să plătească orice vamale. Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs. Dacă trebuie să plătească taxele vamale, este de datoria ta să-ți propria țară, cumpărătorul ar trebui să înțeleagă această situație. Vom împacheta în modul de mai sus sau într-un pachet nou. Dacă sunteți mulțumit cu achiziția și total service, comentariul tau este foarte important în succesul nostru în afaceri.

Caracteristicile mărfii

Tensiune Standard:
220v
Tip De Element:
Masaj & Relaxare
Material:
Non-țesute
Cerere:
Corpul
Dimensiune:
Medium
Numărul De Model:
LHM-SMD-B01
culoare:
Roz
Material:
Altele
Dimensiune:
220V