.

20Pairs/Lot Înlocuirea Electrodului Tampoane de Masaj Cu Fir de Plumb Cablu De Zeci Digital Terapie de Aparat Auto-Adezive 6X9cm Pentru Hea

20Pairs/Lot Înlocuirea Electrodului Tampoane de Masaj Cu Fir de Plumb Cablu De Zeci Digital Terapie de Aparat

RON 72.00

Cantitatea de bunuri
Disponibil

00 MM dimensiune. De lungă durată electrod tampoane.0 mm Dimensiune : 60*90 mm Grosime : 1,5 mm Durata de viata : 25-60 ori, în Funcție de timpul de a folosi tampoane. Termen de valabilitate : 18 luni 10buc =5 perechi (2 buc ambalate într-o pungă de opp ) Caracteristică : 1. Pachetul include : Plasture*5pairs Imagini : Nou electrod tampoane pot face zeci de unități de lucru bine și beneficiul pentru sănătatea corpului.Ștergeți pielea înainte de a utiliza,nu va fi folosit pentru pielea deteriorată. Caietul de sarcini : Element nume : zeci de electrod tampoane de Tip : Zeci de terapie de masaj accesoriu Material : nețesut, gel Snap conector : 2. Caietul de sarcini : Element nume : zeci de electrod tampoane de Tip : Zeci de terapie de masaj accesoriu Material : nețesut, gel Snap conector : 2.NU-ți împărtășesc tampoane cu o altă persoană.Aveți posibilitatea să puneți-le în frigider, pentru a ajuta la prelungirea duratei lor de viață. Termen de valabilitate : 18 luni 10buc =5 perechi (2 buc ambalate într-o pungă de opp ) Caracteristică : 1. De bună Calitate și preț competitiv.Aveți posibilitatea să puneți-le în frigider, pentru a ajuta la prelungirea duratei lor de viață. Reutilizabile, ușor de curățat. Reutilizabile, ușor de curățat. De lungă durată electrod tampoane. De bună Calitate și preț competitiv.
Noi electrod tampoane pot face zeci de unități de lucru bine și beneficiul pentru sănătatea corpului. Folosit de zeci de terapie de masaj.0 mm Dimensiune : 60*90 mm Grosime : 1,5 mm Durata de viata : 25-60 ori, în Funcție de timpul de a folosi tampoane.NU-ți împărtășesc tampoane cu o altă persoană. Folosit de zeci de terapie de masaj. Se potriveste pentru pin cablu cu aproximativ 2.00 MM dimensiune. Pachetul include : Plasture* 20pairs Imagini : .Ștergeți pielea înainte de a utiliza,nu va fi folosit pentru pielea deteriorată. Se potriveste pentru pin cablu cu aproximativ 2.

Caracteristicile mărfii

Tip De Element:
Masaj & Relaxare
Nume De Brand:
Elysaid
Cerere:
Corpul
Numărul De Model:
SU-CZS69TP
Material:
Non-țesute
Element nume :
zeci de electrod tampoane
Tip:
Zeci de terapie de masaj accesoriu
Utilizare:
ameliorarea durerii
Cerere:
Masaj corporal
Caracteristică:
Auto-Adeziv
Funcția:
Masaj corporal de relaxare
pin:
2.0 mm
design:
Electrodul de Pin pad
Dimensiune:
6*9cm
Durata De Viață:
25 la 60 de ori