.

Alimentat De La Baterie Carcasa De Metal Manometru Digital, 0-1.6 Mpa NPT1/4 0.25% 3 Unități

Alimentat De La Baterie Carcasa De Metal Manometru Digital, 0-1.6 Mpa NPT1/4 0.25% 3 Unități

RON 123.00

Cantitatea de bunuri
Disponibil


Detalii produs : Acest indicator echipează cu dimensiuni mari ecran LCD,cu funcția de compensare zero;lumina de fundal;On-off;unitate de schimbare;alarma de joasă tensiune etc,foarte ușor și convenabil pentru a instala.6 Mpa; Racord de refulare : NPT1/4; Unitate Afișaj : MPa, Kgf/cm 2 , PSI; Capacitate de Suprasarcină : 150%; Precizie : 0. Au stocuri pentru următorii parametri : 1.
1,Dacă ordinele nu au sosit la timp,vă rugăm să ne contactați în primul rând,vom verifica și urmări.25%FS; Stabilitate pe termen Lung : 0.
1,Va dura aproximativ 10-15 zile lucratoare prin e-Pachete care pot furniza unele țări,cum ar fi Federația rusă și Statele Unite ale americii, etc,va dura aproximativ 25-60 de zile prin China Post Air Mail cu numărul de urmărire la nivel mondial,dar, uneori, întârzierea va fi avut loc pe contul de sfârșit de săptămână,vreme rea,etc vacanță,așa că vă rugăm să fiți mai răbdător.Se aplică pentru domeniul de profitabilă de măsurare a presiunii;echipamente completa sau echipamente de testare etc. 4,mereu mai jos valoarea declarată, pentru a evita taxe vamale de la clientii nostri.1 inch); Contur Dimensiune : 80mm(31. 2,Vom organiza transportul în conformitate cu adresa cumpărătorul, cu condiția,astfel încât vă rugăm să confirmați și să verificați detaliile adresei de a pleca atunci când cumpărare. 3,puteți alege DHL,UPS,Fed Ex,TNT sau EMS, dacă este nevoie în grabă,dar nu ne lasa adresă de căsuță poștală, dacă alegeți acele rapid de transport maritim. 2,vă Rugăm să ne contactați în primul rând, dacă aveți orice întrebări sau probleme,ne-am înțelege preocupările și frestrations ai putea avea,dar vom face tot posibilul pentru a rezolva rapid și în cel mai bun mod. 5,Orice urmărire informații actualizate vă va informa în timp,puteți obține, de asemenea, informații de urmărire de la site-ul oficial. Caietul De Sarcini : Gama De Presiune : 0-1. Conținutul pachetului : 1 x Manometru Digital; 1 x Complet Manual de limba engleză.

Caracteristicile mărfii

Diametru Cadran:
2 - 3.9 Cm
Max Gama De Măsurare:
200 PSI & de mai Sus
Tip Display:
Digital
Numărul De Model:
BX-DPG606
Nume De Brand:
BENXU
Racord De Refulare:
NPT1/4
unitate de afișare:
MPa, Kgf/cm2, PSI
Capacitatea De Suprasarcină:
150%
Precizie:
0.25%FS
Tensiune De Intrare:
3V(două baterii de 1,5 V),nu sunt incluse
Temperatura de lucru:
-20℃-70℃
Carcasa Din Material:
Din Oțel Inoxidabil
Clasa de protecție:
IP65
Display:
Display LCD
Servicii:
OEM sau ODM service