.

ZKO 1 Buc Noi cu Dublă utilizare Unghii Arta Perie / Unghii Gel de unghii Perie Treptată de Culoare Înflorit Unghii Stilou Desen 01

ZKO 1 Buc Noi cu Dublă utilizare Unghii Arta Perie / Unghii Gel de unghii Perie Treptată de Culoare Înflorit

RON 3.00

Cantitatea de bunuri
Disponibil

3 bucată 2,5 bucata 1,4 bucata 0.13 buc pachet bucata 0. Fiecare Țară Are Diferite Tarife Politică, Îmi Pare Rău Că Nu Suntem Responsabili Pentru Client Clearance-Ul. Vă mulțumesc!
2141 Produse Recomandate 0. Dacă Sunteți Dispus Să Utilizeze Exprima De Transport Maritim, Trebuie Să Plătească Un Cost Suplimentar Pentru Comanda. Un pix, două utilizări, super accesibile! Stilou pura păr de animale, full stretch, foarte delicat. Important : nu Ne salutăm litigiului prin întârzierea livrării. Blana rotund stilou lumina de terapie, terapia cu lumina pentru periaj lipici, culoare gel, gel lac de unghii; celălalt capăt al gradient de culoare stilou, amestecare creion, folosit pentru a face terapie cu lumină gel, unghii cu gel, sclipici și atât de treptată și Halo colorant. Dacă Aveți Orice Întrebare Despre Produsul Sau Serviciul Nostru, vă Rugăm să Trimite un Mesaj La NOI. Dacă Alegeți EMS/DHL/UPS de Transport maritim, Este Nevoie de 5-8 Days Să Sosească. Mulțumesc pentru amabilitate, înțelegere. După-Servicii Post-Vânzare : Suntem Un Profesionist De Afaceri A Companiei. dacă încă nu ia comanda dupa 50days, aveți nevoie pentru a cere vânzătorului pentru a extinde scopul de timp pentru tine. vom reveni la tine în termen de 24 de ore ( cu excepția week-end) și de a rezolva acest lucru pentru tine în curând cu înlocuire sau de compensare. ne va Încuraja FACE mai Bine În Continuare. Client-ul creatininei : Vom Scrie O Valoare mai mica Pe Colet pentru a Evita Producerea Tarife.
Acest stilou cu două-mod de utilizare. Pen lungime : 15.Nu puteți urmări detalii de transport maritim. E-pachetul este Numai Pentru NOI Clienți, Este Nevoie de aproximativ 12 Days Să Sosească . DHL și UPS Are o Politică Strictă Pentru Baterie Ordine.99 ron / buc piesa 0. Vom Răspunde CÂT mai Curând Posibil. Pentru Produsul Care Include Baterie, Vă Sugerăm să Aleg EMS Shipping. Transport gratuit Pentru E-pachetul sau China Post Air Mail. Feedback : Dacă Sunteți Mulțumit Cu Produsul Nostru, vă Rugăm să Lăsați Full-stele și Feedback Bun Pentru noi.

Caracteristicile mărfii

Nume De Brand:
ZKO
Numărul De Model:
Perie(X-01)
Material:
Păr De Animale
Dimensiune:
15.4cm
Tip De Element:
Perie De Unghii
culoare mâner:
Roz
starea:
Noi Arrivial
Locul de Origine:
China (Continentală)
Cantitatea:
1 buc