.

De înaltă calitate, 2015 Fierbinte 1g Sănătos Pulbere Minerală Naturală DIY Pentru Pigment pentru ruj ,Machiaj și așa mai departe Transport Gratuit

De înaltă calitate, 2015 Fierbinte 1g Sănătos Pulbere Minerală Naturală DIY Pentru Pigment pentru ruj ,Machiaj

RON 19.98

Cantitatea de bunuri
Disponibil


Notificare :
Acest magazin vinde produsele au garanție de calitate, imaginile sunt luate de noi înșine. Acum unele reacții om de afaceri mi-a furat magazin de imagini, pretinde a fi produsele mele, sper masele largi de clienți de a cumpăra cu atenție.
Caracteristicile Produsului :
Poate fi folosit pentru :
Material Pentru DIY : Pigment pentru ruj ,Machiaj și așa mai departe.
Greutate : 1g
Livrare :
Toate produsele din magazin vor fi oferite cu transport gratuit . Produsele vor fi livrate prin China post air Termen de 72 de ore(Nu include weekend și de sărbători) după ce plata este confirmat.Genarally,produsele vor ajunge în jurul 15-35 zi .dacă nu doriți să așteptați,puteți alege alt mod de transport maritim. Uneori,pentru unele argumente care susțin,poate că mărfurile vor fi livrate și ajunge un pic mai târziu.Vrea să poți înțelege.
Feedback-ul :
Obiectivele noastre sunt de satisfacție de 100% , afacerea ta repeta și feedback-ul dumneavoastră pozitiv.Dacă sunteți satisfacted cu elementele ai,pls ajută-mă să lăsați feedback-ul dumneavoastră.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre ai,pls da-mi o șansă de a rezolva problema înainte de a pleca feedback-ul negativ sau deschide disput.
Întoarcere Policys
Vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface cerințele dumneavoastră și să-ți oferim cele mai bune servicii.Dacă nu sunteți mulțumit cu bună pentru tine,vă rugăm să returnați-l în termen de trei zile lucrătoare.Te rog responsabil pentru livrarea de plată și pierdere și deteriorare a mărfurilor.(Noi nu va fi responsabil pentru ambele)
Principiile noastre de a face afaceri :
1.sincer,cel mai bun client survice,și de calitate superioară.
2.preț rezonabil și competitiv.
3.de afaceri de încredere.
4.rapid și în condiții de siguranță de transport.
5.100% satisfacție,urmărirea noastră.

Caracteristicile mărfii

Tip:
Set De Machiaj
Ingredient:
Semi-Naturale
Nume De Brand:
NANI
NET WT:
1g
Cantitatea:
100
Numărul De Model:
ZG01