.

NOI Raton silicon matrite de ciocolata pentru tort de decorare lut polimeric fondant instrumente de rășină forma animale stil F0671NM

NOI Raton silicon matrite de ciocolata pentru tort de decorare lut polimeric fondant instrumente de rășină

RON 4.06

Cantitatea de bunuri
Disponibil


* Temperatura : -76°F la +662°F (-60°C până la +350°C)
De Ce Să Alegeți Diyclan!
Livrare :
- Atunci când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport.
Se întoarce :
Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. Vom trimite articole în termen de 5 zile lucrătoare după ce plata dvs. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.
Feedback-ul :
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.
- Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.
- Vom returna, dacă te vei întoarce elementele în termen de 10 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv.
- Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. este finalizată.
Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.

Caracteristicile mărfii

Tip:
Tort De Instrumente
certificare:
FDA,CE / UE,SGS
Material:
Silicon
Numărul De Model:
F0671NM
Sugestiv Sexual:
No
Caracteristică:
Eco-Friendly
Nume De Brand:
Diyclan
Tort De Instrumente De Tip:
Matrite
Obscene Imagine:
No