.

F5 5mm RGB Lent de Schimbare de Culoare Difuză Margele de LED-uri 1000pcs

F5 5mm RGB Lent de Schimbare de Culoare Difuză Margele de LED-uri 1000pcs

RON 78.00

Cantitatea de bunuri
Disponibil


La Diode Emițătoare de Lumină (Led-uri) sunt atât de mici și nu "vechituri" vehiculul dumneavoastră sau distrage atenția de la aspectul atractiv. U se vehiculele crom, aluminiu lustruit și vopsea pentru a sări și de a reflecta lumina pentru a oferi iluminare doar în cazul în care doriți. E cu adevărat un Efect Vizual!
LED-uri folosesc doar miliamperi de putere (spre deosebire de neon care folosește plin intensitate și se scurge bateria mai repede), astfel încât ele pot fi folosite ca lumini, precum și siguranța de iluminat, fără rulează în jos bateria. Puteți lăsați-le pe toate la timp, și nu va scurge de viață a bateriei.
Șapte frumoase culori disponibile : Rosu, Albastru, Verde, Violet, Galben, Portocaliu și Alb. Ele sunt complet rezistent la apa, și au fost testate pentru performanță și durabilitate în condiții extreme de căldură, vibrații, și sunt complet securizat.
Personalizate, și Arată de iluminat pachete sunt pe deplin justificată atâta timp cât vă propriul vehicul, sau motocicleta.Acesta poate fi folosit pentru a accentua automobile / motociclete compartimentul motor, interioare, boxe, portbagaj și spațiu pentru a adăuga minunat efecte la sol. De asemenea, pot fi utilizate pe nave în condiții de siguranță pentru a aprinde trepte, alei, pesti, live wells, panouri de instrumente, și de locuit. Posibilitățile sunt nelimitate.
Descriere
Emise De Culoare : Roșu / Verde / Albastru Multi Lent De Schimbare De Culoare
Dimensiuni (mm) : 5mm
Culoare Lentile : Alb (Difuză)
Înainte Tensiune (V) : 3.2 ~ 3.6
Curent invers (u A) :

Caracteristicile mărfii

Tip De Element:
Mingea
Numărul De Model:
f5 rgb