.

IWHD 2W LED G4 12V Bec Lumina 24xSMD3528 120LM LED G4 Bi-pin Lumina Înlocui cu Halogen Candelabre 10BUC

IWHD 2W LED G4 12V Bec Lumina 24xSMD3528 120LM LED G4 Bi-pin Lumina Înlocui cu Halogen Candelabre 10BUC

RON 15.12

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT. Accesorii vin cu o garanție de 3 luni. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!
7. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.
Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe aliexpress!
Feedback-ul
Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.
2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

Caracteristicile mărfii

Emițătoare De Culoare:
Alb Cald, Alb Rece
Tip De Element:
Becuri cu LED-uri
certificare:
UL,CQC,CE,FCC,GS,RoHS,EMC,LVD,Safty,VDE,CCC
Medie de Viață (ore):
30000
Numărul de LED-uri Cip:
24 buc
Tipul De Bază:
G4
Puterea De Toleranță:
1%
Tensiune:
DC12V
Chip de LED-uri Model:
SMD3528
Temperatura De Culoare:
Alb cald (2700-3500K)
Fascicul De Unghi(°):
360°
Forma:
Bar
Ocazie:
camera de zi
Flux Luminos:
Până la 249 de Lumeni
Bec Led Tip:
Masina Bec
Nume De Brand:
IWHD
Lungime:
3.7cm
Chip de LED-uri de Brand:
IWHD