.

Original A1534 Ecran LCD de Asamblare Aur Feliuta pentru Macbook 12 INCH 2015 anul MF855 MF856 EMC 2746

Original A1534 Ecran LCD de Asamblare Aur Feliuta pentru Macbook 12 INCH 2015 anul MF855 MF856 EMC 2746

RON 570.00

Cantitatea de bunuri
Disponibil


Primirea mărfurilor te rog nu uita finalizarea în timp util a testului a confirmat
4. W e va face tot posibilul pentru a rezolva orice probleme și a vă oferi cele mai bune servicii de client s . Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat. De exemplu : dacă modificarea nu va afecta utilizarea, în special cu cristale lichide, fără daune, indiferent dacă sunt sau nu cu numărul de comenzi și facturi de fapt consistent. Client de returnare neconditionata nu va fi perceput 20% plată ca o compensație (clientul are propriile motive pentru a reveni, și nu probleme de calitate) Livrare :
Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport.
Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor. Magazin de vânzare de mărfuri au postat garanție fragile tag-uri, cum ar fi categorie de garanție în perioada de garanție fi rupt în sus. De exemplu : instalat necorespunzătoare, Nick, tubul atinge rău, hrana, etc. Vom trimite articole în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata dvs. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.
Ai semnat pentru mărfurile în același timp și implicit de servicii de securitate de articole.
Cumpărătorii să acorde o atenție :
1. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă .
Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale. Nu instalați static saci de pământ în praful va intra cu iluminare din spate pete negre.
Se întoarce :
Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.
Primirea de bunuri, în același timp, vă reamintesc încă o dată deschide în fața express cargo forma, aspectul, numărul de controale pentru a semna.

Caracteristicile mărfii

Dimensiunea Ecranului:
culoare argintie 2016, de culoare gri 2016, culoare argintie 2015, de culoare gri 2015, a crescut de culoare de aur 2015, a crescut de culoare de aur 2016, culoare aurie 2016, culoare aurie 2015
Cerere:
Laptop
Nume De Brand:
CSZOJ
Compatibil Marca:
Universal Ecran
Cerere:
Laptop
Dimensiunea Ecranului:
12
calitate:
100%de testare bine
Numărul De Model:
pentru Macbook A1534
Piata:
Peste tot în lume
starea:
98% nou cu putin zgarieturi pe capac,in stoc
An:
2015 Anul 2016