.

Noi de schimb originale CPU Cooler de Racire cu Ventilator Radiator pentru DELL Latitude E6520 un laptop notebook 09HYXD 9HYXD

Noi de schimb originale CPU Cooler de Racire cu Ventilator Radiator pentru DELL Latitude E6520 un laptop notebook

RON 37.96

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Ca un expert, puteți verifica Numărul de părți(PN) sau Fabricarea Parte Număr(MPN), atunci când comanda.
Cu toate acestea, dacă nu sunteți sigur despre partea de care aveți nevoie, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin intermediul Live Chat sau trimite-ne un Mesaj, vom fi bucuroși să vă ajute. Depinde de metoda de livrare pe care o alegeți, acest produs va fi livrat în termen de 90 de zile.
Transport maritim și de Livrare
Acest produs va fi livrat in 3 zile lucratoare. Marfa care este deteriorat sau lipsește componente nu este rambursabil.
Vă rugăm să nu semneze pachetului de servicii, dacă este evident falsificate sau deteriorate. Noi vă va ajuta pentru a depune un pachet de cerere de daune pentru a reduce-ai pierdut.
Ne va livra comanda dumneavoastră în cel mai bun mod pentru a vă ajuta să evite impozitele și taxele pe cod. La primirea elemente, va vom returna imediat.
Garanție Și Întreținere
Acest element poartă de 30 de zile Ware Sphere de Garanție Internațională . (Revenire parțială poate fi acceptat la cumpărătorii vor)
.
Impozite și taxe
Prețul ne-am citat nu include taxele de import, impozitele în țara de destinație/membre sau zona. Vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil, dacă acest lucru s-a întâmplat.
Nume Produs :
Ventilator și Radiator
DP/N : 09 HYXD 9 HYXD
Compatibil Cu DELL Latitude E6520
Sfaturi
Piese de Laptop, de obicei, nevoie de cunoștințe profesionale să se ocupe. Cumpărătorul este responsabil să plătească taxele, impozitele sau taxele de manipulare. Cumpărătorul este responsabil pentru returnarea taxele de transport maritim pentru articole de garanție.
Se întoarce
Va vom returna pentru produsele returnate în termen de 7 zile de la primirea acestora, pentru orice motiv.
O rambursare completă va fi dat în cazul în care elementele sunt returnate în starea lor originală. Dar vă rugăm să înțelegeți amabilitate nu toate impozitele sau taxele pot fi exceptate.

Caracteristicile mărfii

Material:
Aluminiu & Plastic
Radiator Tip:
Răcit cu aer
Tip:
Singur Fani
Nume De Brand:
Waresphere
Numărul De Model:
E6520
Pachet:
No
Garanție:
90 de zile
Starea:
Noi
DP/N:
09HYXD 9HYXD,NC-09HYXD