.

Dempsey 2X134 Flash de Lumină LED Rosu Albastru Far de Poliție Lumina Montare pe Suprafață Semnal, Lampa de Avertizare cu LED-uri bec pentru Masina(TBD-B10S5)

Dempsey 2X134 Flash de Lumină LED Rosu Albastru Far de Poliție Lumina Montare pe Suprafață Semnal, Lampa de

RON 219.96

Cantitatea de bunuri
Disponibil


Transport
Singapore Post, de obicei, durează 15-20 de zile lucrătoare depinde de țara livrate.Observații : Contactati-ne pentru intermitent&video servicii de OEM/ODM. Este în siguranță și protejat de aliexpress. Noi nu suntem responsabili pentru eventualele accidente, intarzieri sau alte probleme care intră în responsabilitatea serviciului de transport maritim. Orice taxe de import sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.
Toate produsele trebuie să fie returnate în starea lor originală, în scopul de a beneficia de o restituire sau de schimb de bunuri.Aprobare : ISO,CE,ROHS. Modele de Flash : 4 tipuri de automate intermitente. Acest preț mai mic nu reflectă prețul total plătit sau de valoarea de piață a produsului și nu se aplică în țări cu diferite reguli tarifare. Garanție : oferim garantie de 1 an.
Produsul va fi expediat numai dacă plata integrală, inclusiv taxa de transport maritim, a fost primit. Fotografie De Produs
Dimensiune Produs
Plata
Cea mai bună modalitate de plată este folosind Escrow.

Caracteristicile mărfii

culoare:
2 Rosii, 2 Amber, 2 Albastre, 2 Verzi, 2 Alb, 1 Rosu si 1 Albastru, 1 Rosu si 1 Alb, 1 Albastru si 1 Amber, 1 Albastru si 1 Alb, 1 Amber si 1 Alb, contactati-ne pentru alte
Nume De Brand:
DEMPSEY
Numărul De Model:
TBD-B10S5
culoare:
Roșu/Albastru/galben/Alb(Verde/violet comanda speciala)
Model De Vehicul :
toate
Chip De Led-Uri Producător :
Epistar
Sursa De Lumina :
LED
Tensiune :
DC12V sau 24V