.

Rotund Încorporat AR111 Titularul Lampă Par30 Reflectoarelor Sta shell D170MM X6

Rotund Încorporat AR111 Titularul Lampă Par30 Reflectoarelor Sta shell D170MM X6

RON 91.80

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.
Retur :
1. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. NU există EXCEPȚII! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.
Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!.
Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe aliexpress!
Feedback-ul :
Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.
Rotund Încorporat AR111 Titularul Lampă Par30 Reflectoarelor Sta shell D170 MM
D170 MM
deschide gaura : 160mm
Potrivit ar111 sau par30 lumina reflectoarelor.
2) Payan nu plateste comentariu trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda. Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. Accesorii vin cu o garanție de 3 luni. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.
wight : despre 240g/BUC
Plata :
1) Vom accepta Alipay, West Union, TT. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de identificare, specifice motiv pentru a reveni. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).

Caracteristicile mărfii

Culoarea Caroseriei:
Alb
Tip De Element:
Abajururi
Stil:
Contemporan
Numărul De Model:
AR111
Caracteristici:
suport
Greutate:
0.3kg
Corpul Material:
Aluminiu
Garanție:
1