.

MZG Strung CNC 10mm 12mm S1006K-STUBR06 Cutter Bar Gaură Mică Cotitură Prelucrare Toolholder Prinse Interne Plictisitor sculelor

MZG Strung CNC 10mm 12mm S1006K-STUBR06 Cutter Bar Gaură Mică Cotitură Prelucrare Toolholder Prinse Interne

RON 50.00

Cantitatea de bunuri
Disponibil

MZG de Cotitură Instrument Parametru
MZG CNC Instrument de a Introduce Material Introducă 1. De asemenea, ca parte a educației pentru siguranță,vă rugăm să asigurați-vă că pentru a vă familiariza toate reale operatorii cu conținutul de această orientare.
Contramăsuri : vă Rugăm să folosiți element de siguranță, cum ar fi ochelari de protecție și mănuși de protecție
Vă rugăm să folosiți în gama noastră de tăiere recomandat condiție.PCD (Diamant Sinterizat) Aplicabil pentru metale neferoase, non-metale strunjire frezare și alte diferite tipuri de tăiere .
În cazul utilizării de ulei-lichid de răcire, vă rugăm să asigurați-vă că există suficient de incendiu-echipamente de protecție. Redus marginea construi-up vă permite pentru tăiere de înaltă precizie. Realizat fiabilitate ridicată în instabile domeniul de prelucrare a oțelului inoxidabil ZP1521 : adecvat pentru prelucrare de mare viteză din oțel inoxidabil 3.Acoperite cu Carbură(CVD), Aplicabile de la mic la mare viteză de tăiere și de finisare a roughin.(o oglindă-ca suprafață finit nu va fi obținută atunci când singur cristal de diamant este folosit.MZG-Unelte de strungarie Element Specificul MZG-Unelte de strungarie Parametru de Specificație
2.MZG de Cotitură Instrument de Ambalare Info Cotitură Instrument de Ambalare Info
4. Vezi catalogul nostru sau manuale de instrucțiuni. Stabil de tăiere se realizează datorită superioară, duritatea și rezistența la fisurare.
Precaritatea : impact Excesiv sau uzură grele va crește rezistență tăiere și poate provoca ruperea uneltelor și dispersia de bucăți.
Contramăsuri : vă Rugăm să folosiți element de siguranță, cum ar fi ochelari de protecție și mănuși de protecție
Precaritatea : Scântei, generarea de căldură sau chips-uri de înaltă temperatură în timpul funcționării pot provoca fișier. : Carbură de 9~16, Cermet 5~9, Gresie, 2~7,CBN/PCD 3~5 2-3 Compoziția de Carbură, Nitrură de Carbon-nitrură și Oxid cu W,Ti, Al, Si, Ta,B, ect. Suprafața finisată va fi colorat ca un curcubeu.
Contramăsuri : vă Rugăm să folosiți element de siguranță, cum ar fi ochelari de protecție și mănuși de protecție
Pentru chips-uri de ștergere, vă rugăm să opriți aparatul în prealabil și de a folosi elemente de siguranță, cum ar fi ochelari de protecție și protectives mănuși.

Caracteristicile mărfii

Diametrul tijei:
S1006K-STUBR06, S1207K-STUBR06, S1607K-STUBR06, S1607M-STUBR06
Numărul De Model:
S1006K-STUBR06
Utilizare:
interne de cotitură instrument
Nume De Brand:
MZG
Duritate:
HRC45-49
Material:
Oțel de scule