.

Livrare gratuita Baterie Ecartament de Combustibil Contor Baterie 12V 24V Plumb-Acid Baterie Tester pentru masina motocicleta e motocicleta masina de tuns gazon cu ATV-ul UTV

Livrare gratuita Baterie Ecartament de Combustibil Contor Baterie 12V 24V Plumb-Acid Baterie Tester pentru

RON 29.60

Cantitatea de bunuri
Disponibil

sau, puteți alege să aveți un înlocuitor. Scopul nostru este satisfactia clientului. Impozite și taxa nu sunt incluse în prețul sau taxa de transport maritim. Se va schimba în funcție de timp real de tensiune a bateriei. Prietenos vă sfătuim să plătească în curând, astfel încât să putem aranja transportul cât mai curând posibil. Discount-ul va fi dat în curând.
Această baterie va fi sleep automat după 30 de secunde nici o operație.
Despre Cumpărare
1. Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților. Primi produsul în termen de 7 zile, vom fi bucuroși să schimb sau de restituire pentru tine, atâta timp cât ambalajul original si accesoriile sunt in starea originala.
Despre Returnare și Rambursare
1. Dacă nu puteți checkout imediat după licitație se termină, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou plata. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. a fost eliminat (Sat. Utilizatorul poate ști nivelul bateriei foarte usor. Puteți adăuga magazinul nostru la Magazinele Mele Preferate.
Runleader este mândru să prezinte noua RL-BI005 Mini LED Indicator de Baterie. Acceptam plata prin Alipay.
În plus, produsele au ajuns CE si ROHS certificare. Transport la nivel mondial(cu Excepția unor țări). Se poate lucra pe general 12/24 V plumb acid baterie de stocare.
Despre Feedback-Ul
1. Dacă ai nevoie de o notificare în prealabil sau să vă reamintesc, în acea zi despre activitățile promoționale, vă rugăm să ne lăsați un mesaj. În mod normal, se va lua 7-22 zile lucratoare ajunge(Sat.Vă rugăm să completați completă a destinatarului, numele si adresa de livrare & informatii de contact. Acest design va ajuta să economisi mai multă energie. Dacă pentru orice motiv nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs. Dacă se întoarce pentru probleme de calitate a produsului,va vom returna integral suma adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, după atât Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress.

Caracteristicile mărfii

Înălțime Element:
1.0cm
Nume De Brand:
runleader
Numele Modelului:
RL-BI005
Lățime Produs:
3.3cm
Caracteristici Speciale:
contor de timp/indicator de baterie
Extern De Certificare De Testare:
CE
Element De Lungime:
4.2cm
Tip De Material:
ABS
Articol Greutate:
70g