.

10buc Conductei Rezervorului de Combustibil Tuburi de Cauciuc Dop Dop de Ulei pentru toate Strimmer Tuns Perie de Tăiere 40-5 44-5 CG430 CG520

10buc Conductei Rezervorului de Combustibil Tuburi de Cauciuc Dop Dop de Ulei pentru toate Strimmer Tuns Perie

RON 19.98

Cantitatea de bunuri
Disponibil


Dacă elementul Defect dupa 2 Luni,Cumpărătorii pot încă să-l trimită înapoi,va Vom contacta furnizori sau Fabrică pentru Garanție.
Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.Fabrica de vânzări directe : produse de Înaltă calitate,100% satisfication garantat, cele mai Bune servicii pentru clienți.Cumpărătorii ar Putea avea Nevoie de a plăti taxa de Transport Pentru a retrimite elementul înlocuit. Adresa ne va livra elementul este derivat din informații.
2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda. Cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că adresa de livrare este infailibil. Toate piesele de schimb au un termen de 2 luni de garanție.
Toate element Vine cu Bază 2 Luni Vânzătorii de Garanție,în cazul în care elementul defect în 2 Luni,Noi va oferim înlocuire fără Încărcător suplimentar(inclusiv taxa de transport maritim), după ce vom Primi elementul Defect. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).
Toate articolele pot fi returnate pentru schimb numai.
Brazilia / America De Sud
În mod normal, 14-28 zile lucrătoare, dar uneori este nevoie de până la 45 de zile din cauza Obiceiul de Inspecție.
Dacă elementul DOA(Dead de Sosire),Cumpărătorii Pot returna in 14 Zile,Vom Înlocui cu element Nou după ce vom primi DOA element. Timpul de livrare
Statele Unite Ale Americii
8-15 zile lucrătoare
Marea Britanie / Australia
10-21 zile lucrătoare
Canada /Europa / Rusia
În mod normal, 14-21 de zile lucrătoare, dar uneori este nevoie de până la 30 de zile din cauza Obiceiul de Inspecție.
Cumpara cum este și așa cum este ilustrat condiție. Vă rugăm să ne contactați dacă nu ați primit bunurile dumneavoastră,vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.

Caracteristicile mărfii

Tip:
instrument de gradina părți
Nume De Brand:
JONO ÎNGRIJIRE
Numărul De Model:
CG430/520
is_customized:
Yes
perie de tăiere piese de schimb:
Rezervor de combustibil garnitura de cauciuc
culoare:
Negru
Material:
ABS
Se potrivesc:
Cele mai multe dintre Strimmer Tuns Perie freze
En-gros:
Suport