.

220V 1KW 16X320mm cartuș de încălzire element tubular cu SUS304 conducta de carcasă, element de încălzire pentru mucegai mașină

220V 1KW 16X320mm cartuș de încălzire element tubular cu SUS304 conducta de carcasă, element de încălzire pentru

RON 160.00

Cantitatea de bunuri
Disponibil


Compania noastră este specializată în producția și vânzarea de diferite tipuri de element de încălzire electrică, complet soiuri, specificațiile complete. Insista pe adoptarea materiale de înaltă calitate, la domiciliu și în străinătate, specializate în producția de cupru, aluminiu, titan, oțel inoxidabil material, cum ar fi electrice, conducte de căldură, încălzire bar, placă fierbinte, industriale, speciale, negru și alb porțelan electric de căldură tub de cuarț electric heat pipe, titan și produse industriale non-standard electric heat pipe, utilizate pe scară largă în industrie, alimentare cuptor, aparate electrice de uz casnic, precum și alte mașini, utilaje și echipamente electronice. Lungă de viață a produsului și de calitate stabil. Poate fi, de asemenea, personalizate în funcție de cererea clientului de caietul de sarcini diferite, material. Sunt avansate echipamente de detectare, stricte de calitate sistem de management, fabrica de produse sunt în conformitate cu JB4088-85 standard, deja prin CQC de autentificare.
material : inox 304
țeavă de diametru : 16mm
putere : 1000 W
tensiune de alimentare : 220 V
notă : în cazul în care caietul de sarcini nu sunt nevoie de dumneavoastră,vă rugăm să ne contactați.putem face în funcție de nevoie de dumneavoastră.

Caracteristicile mărfii

is_customized:
Yes
Numărul De Model:
BD-33
Tip:
Alte
Material:
Din Oțel Inoxidabil