.

5 perechi de Picioare de Îngrijire Moda Proteja Toc Autocolante Femei Pânză Toc Silicon Pasta Non-toxice pentru Sănătatea Mediului

5 perechi de Picioare de Îngrijire Moda Proteja Toc Autocolante Femei Pânză Toc Silicon Pasta Non-toxice pentru

RON 11.98

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Uneori, data va fi amânată din cauza lipsei.Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv și cinci stele DSR.
dacă preferați să se întoarcă înapoi bunurile pentru alte soluții, vă rugăm să ne contactați în avans., vă rugăm să ne contactați și vom face tot posibilul să-l rezolve.
Dacă doriți să utilizați alte express, vă rugăm să lăsați un mesaj cu noi on-line.
suntem bucuroși să vă ajute cu restituire sau de schimb în termen de 5 zile de la primirea produsului, cu condiția ca toate ambalajele originale și accesoriile sunt în starea inițială.
Vă rugăm să nu ne lasă 1,2,3, -star Detaliată Vânzător Rating, deoarece acestea sunt egale cu feedback-ul negativ.
Dacă nu primiți produsul în termen de 30 de zile, vă rugăm să ne contactați și noi te vom ajuta să-l urmărească. Ne va fi foarte apreciat si vei primi un cadou gratuit / eșantion gratuit cu următoarea comandă. Sperăm că ajunge la timp, dar din moment ce aceasta este o organizație internațională de livrare, timpul de livrare va fi extrem de depindea de companie de logistică și de vreme locale, vama / taxe, timbre, sperăm că veți înțelege.
Eu va livra toate elementele prin Aer Standard e-Mail cu Numărul de Urmărire pentru cele mai multe țări pentru gratuit.
Service În Garanție :
dacă ați primit un incorecte, avariate, defecte, sau elementul nu așa cum este descris, vă rugăm să ne contactați pentru o parțială / completă de restituire sau de înlocuire pe costul nostru.
Dacă nu doriți să facă factură în valoare mai mică, vă rugăm să ne informați cât de mult valoarea vrei sa arătat pe factură, atunci când plasați comanda.
Culoare Nepotrivire :
Diferența de culoare pot fi cauzate de alte motive, cum ar fi culoarea și reflectare în monitor, iluminare, o cercetare etc ,. Este nevoie de aproximativ 20 până la 30 de zile pentru a transporta la Americani, și la 25 la 35 de zile de la Europene și în alte țări.

Caracteristicile mărfii

Nume De Brand:
LOSLANDIFEN
Material:
Tesatura
Numărul De Model:
SH041-5
Tip De Element:
pantofi perna
Categorii de produse:
Toc inserați codul
Materialul:
Gel De Siliciu
Culoare:
multicolor