.

AULEEZE 0.3 ctw Diamante Naturale Reale 18K Rose Gold Inel de Logodna de Epocă Milgram Flori Trupa de Nunta Pentru Femei Bijuterii Fine

AULEEZE 0.3 ctw Diamante Naturale Reale 18K Rose Gold Inel de Logodna de Epocă Milgram Flori Trupa de Nunta

RON 1196.00

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Multe dintre aceste culoare distincții sunt atât de subtile încât acestea sunt invizibile pentru ochiul neantrenat; cu toate acestea, aceste distincții face o diferență foarte mare în diamant de calitate și preț. Noi credem că cele mai bune lucruri sunt încă făcute de mână. Ca fulgii de zăpadă, nu există două sunt exact la fel.
Personaliza Instrucțiuni Avem un sistem matur de a personaliza bijuterii, în scopul de a vă puteți perfect bijuterii, vă rugăm să ne contactați pentru a confirma design-ul care nu te iubesc, dimensiune inel, metal și piatră tip. Și, tot de bijuterii personalizate nu sunt acceptate retur și restituiri, dacă nu există nici o problemă de calitate cu ei.
LA AULEEZE AVANTAJ 1. Și de toate diamantul 4 Cs, este cel mai complex și dificil punct de vedere tehnic pentru a analiza. Vom sta în spatele acestui standard cu moissanite programul de garanție de preț.
Diamant Claritate :
Nu există două diamante sunt la fel. Prin achiziționarea de AULEEZE,sunteți în stare să taie toate așa-numitele "Intermediar" care să ne permită să treacă de economisire direct pe tine. Depășește așteptările de calitate : Avem peste 10000 de certificate de bijuterii, materiale rafinate, si maiestrie. Noi va oferim GIA și GDTC certificat pentru tine. Acest lucru este întotdeauna vom insista pe a face.
AULEEZE vinde numai diamante culoare H sau mai mare rating. Dar acest lucru și nu afectează un diamant de frumusete intr-un mod vizibil. Calitatea noastră este definită de o mie de detalii și depășește în mod constant așteptările clienților noștri.
Fiecare diamant este un miracol de timp și de loc și de șansă.
Un certificat de diamant, numit, de asemenea, un raport de clasificare a diamantului, diamond dosar, sau diamant document de calitate, este un raport creat de o echipă de specialiști în pietre prețioase. Feedback în experiența Dumneavoastră de cumpărături este important pentru noi. Pentru că este unic care să aparțină doar unul singur, era foarte greu de găsit oameni să iubesc aceste bijuterii care la fel ca tine, așa că a refuzat să se întoarcă aceste bijuterii personalizate.
Diamant :
Cele mai multe diamante experții sunt de acord că reducerea este cel mai important dintre 4 Cs.

Caracteristicile mărfii

Dimensiune Inel:
4, 4.25, 4.5, 4.75, 5, 5.25, 5.5, 5.75, 6, 6.25, 6.5, 6.75, 7, 7.25, 7.5, 7.75, 8, 8.25, 8.5, 8.75, 9, 9.25, 9.5, 9.75, 10, 10.25, 10.5, 10.75, 11, 11.25, 11.5, 11.75, 12
Gem De Culoare:
18K Aur roz
Tip De Element:
Inele
Fine sau de Moda:
Bine
Metale De Tip:
A Crescut De Aur
Diamant Alb Culoare:
H
Forma de diamant:
Forma Rotunda
Setarea Tip:
Deschide Setare
Ocazie:
Nunta
Gen:
Femei
Nume De Brand:
AULEEZE
Formamodel:
Flori
Ștampile Metalice:
18k
Numărul De Model:
DR080
Partea Piatra:
Nici unul
Principala Piatră De:
diamant
Stil:
Vintage
Inele Tip:
Verighete
Greutatea În Carate Diamant:
0.30 cttw
CertificateType:
GDTC
Diamant Claritate:
VS1
Diamond Cut:
Foarte bun
inel greutate:
Despre 4.1 g
Cadou pentru:
Mama/Sotia/Logodnica/Prietena/Fiica/Feminin Priete
Ocazie:
Aniversare/Zi/ Nunta/Cadou/Petrecere