.

Tangda Miezuri de Ferita TIJA de bază R10*160 mm 10*160 moale SMPS RF Ferită material:Mn-Zn antena receptoare radio W.

Tangda Miezuri de Ferita TIJA de bază R10*160 mm 10*160 moale SMPS RF Ferită material:Mn-Zn antena receptoare

RON 17.80

Cantitatea de bunuri
Disponibil

Orice probleme pot fi negociate cu orice probleme pot fi rezolvate.Căutarea cu nerăbdare să vă devreme re ply!
.
Aceasta companie este specializata producție, de vânzări de înaltă calitate moale magnetism ferite magnetic core, Gao Daoci link-ul, scheletul, și mai potrivit vizitator cerere de uzură, inclusiv (EE EF EFD EP EPC PQ RM OALĂ UU UT ET UF ER ERL EEL RM GU miez magnetic + schelet), miezul magnetic fabrica se află în china, această minerale sunt bogat, o buna comunicare, resursele umane sunt superioare, a continuat benigne de dezvoltare pentru companie de a oferi avantajoase condiții, acest lucru Si de Yuani și pretutindeni comunitate de utilizatori au cooperat cu respect, reciproc avantajoase interacțiune, comunale de dezvoltare.
Atenție : acest tip de miez de ferită nu este un magnet, fierul nu poate fi adsorbție.
Repere : miez de Ferită Nuclee TIJA anti-interferențe
Știi
O : vă Rugăm să descrieți în funcție de dimensiunea paginii pentru a cumpăra, în funcție de dimensiunea magnetului de vânzări, unitate mm (milimetri), magnetice pozitive și negative abateri, nu cumpara imaginat!
Doi : Pozele sunt 100% într-un fel de tir, din cauza externă de lumină și aparat de fotografiat focală factor, fizică și imagine pot fi diferite, sau aspectul de culoare, cum ar fi loturile de produs apărea ușor diferite, este un fenomen normal nu afectează utilizarea, imagine doar pentru referință , vă rugăm să prevaleze în natură.
Trei : miez de Ferită este fragil, asigurați-vă că pentru a verifica atunci când dacă curier magnetic de suprafață intactă și apoi să semneze, dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați.
Patru : Onestitatea este vânzător de înțelegerea tradițională a virtuților un cumpărător. Produsele cumpărate aveți orice probleme, prima data sa ne contactati, va vom ajuta să rezolve prima dată. Satisfactia ta este a mea pentru totdeauna urmări! Încrederea ți-am mai fi mândru de! Putem oferi pret competitiv și produse de înaltă calitate în funcție de cerința de clienții noștri.

Caracteristicile mărfii

Numărul De Model:
tija de bază
Nume De Brand:
Tangda
is_customized:
Yes